Megéri HD7950-et venni vagy elég egy HD6970 is?
i5 2500
Amit Te mondasz az mennyivel jobb a HD6970/7950-nél?
Egy monitorra elég egy HD7870 is. GCN archikektúra, sokkal kevesebb fogyasztás miatt.
Nem sokkal lassabb mint a 7950. Új driverekkel elérheti a GTX580 teljesítményét is.
Ha ennyire nem vagy biztos a dolgodban, várj míg a PH! leteszteli a Pitcairn karikat. Aztán összeveted őket a Tahitik eredményeivel és majd te is meglátod. A legolcsóbb 7950 120 ezer Árgépen, 7870 sztem olyan 90 ezer körül lesz. Szerintem az a plusz 30 ezer nem jelent majd teljesítményben is ugyanekkora mértékű plusz teljesítményt is.
De ha már ilyenben gondolkodsz, most már fix hogy jön a Kepler is a hónap végén, gtx 680, meg talán a gtx 670 ti én megvárnám őket. Egyrészt, ha az nvidiának sikerül megszorongatni az AMD-t, akkor valamelyikük olcsóbban fogja adni a portékáját. Ne siesd el, a helyedben én megvárnám míg mindkét gyártó elkészül a teljes palettával, és kijönnek a tesztek. Nyilván ilyen gtx 650/660-tól lefelé nem érdekel jelen esetben minket a dolog. Na röviden ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!