Mennyivel lesz erősebb, vagy gyengébb a HD7950 a GTX580 nál teljesítményben? Illetve mennyivel lesz gyengébb a HD7970 nél a HD7950? És megéri e várni a HD7950 re, vagy megvegyem a Sapphire HD6970 dual fun-t?
Figyelt kérdés
és azt olvastam külföldi oldalakon,hogy a HD7950 olyan 350-450 dollárig terjedő áron kapható majd,ez lehetséges lenne?2012. jan. 7. 13:09
1/8 anonim válasza:
2/8 A kérdező kommentje:
oks,ezt idáig is használtam,de azért köszi.De ezen eleve nincsenek rajta a hd 79xx esek.ugyhogy mind 1 de azért köszi
2012. jan. 7. 13:17
3/8 anonim válasza:
#1 ismét. Tesztek nélkül csak találgatni lehet. Találgatással nem mész semmire, mert lehet totálisan téves, és teljesen más _valós_ eredményt kapsz mikor meg konkrét tesztelésre kerül sor.
4/8 anonim válasza:
Szvsz ugyanolyan erős lesz, csak éppen kevesebbet eszik majd vagy száz wattal.
5/8 anonim válasza:
Szerintem is nyers teljesítményben a GTX580 körül lesz.
Am hiába kérdezed meg naponta többször, tesztek nélkül nem fogjuk megmondani milyen lesz a HD7950, sőt...
6/8 anonim válasza:
#5:
Pont ezért céloztam a linkkel arra, hogy várja meg a teszteket!
7/8 Panda Péter válasza:
azt is figyelembe kell venni, hogy a GCN inkább a jövőnek készült, mint a jelennek. ez egy általános számításokra tervezett, jól skálázható architektúra a Fusion-höz (FP helyett/mellett). egy csomó előnyét egyáltalán nem is lehet most kihasználni, és a mai játékokra kellően hatékony a Cayman féle VLIW4.
8/8 anonim válasza:
Igen maga az architektúrája(kimerem jelenteni) nagyon jó lett, és ahogy mondod ez így most magában félig lesz használva, sőt azért valljuk be ez így most túlmutat egyszerű játékokon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!