Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyivel lesz erősebb, vagy...

Mennyivel lesz erősebb, vagy gyengébb a HD7950 a GTX580 nál teljesítményben? Illetve mennyivel lesz gyengébb a HD7970 nél a HD7950? És megéri e várni a HD7950 re, vagy megvegyem a Sapphire HD6970 dual fun-t?

Figyelt kérdés
és azt olvastam külföldi oldalakon,hogy a HD7950 olyan 350-450 dollárig terjedő áron kapható majd,ez lehetséges lenne?
2012. jan. 7. 13:09
 1/8 anonim ***** válasza:

[link] a barátod.

Kiválasztod melyik 2 típust akarod összehasonlítani, és adja az eredményeket.

2012. jan. 7. 13:15
 2/8 A kérdező kommentje:
oks,ezt idáig is használtam,de azért köszi.De ezen eleve nincsenek rajta a hd 79xx esek.ugyhogy mind 1 de azért köszi
2012. jan. 7. 13:17
 3/8 anonim ***** válasza:
#1 ismét. Tesztek nélkül csak találgatni lehet. Találgatással nem mész semmire, mert lehet totálisan téves, és teljesen más _valós_ eredményt kapsz mikor meg konkrét tesztelésre kerül sor.
2012. jan. 7. 13:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Szvsz ugyanolyan erős lesz, csak éppen kevesebbet eszik majd vagy száz wattal.
2012. jan. 7. 13:20
 5/8 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem is nyers teljesítményben a GTX580 körül lesz.

Am hiába kérdezed meg naponta többször, tesztek nélkül nem fogjuk megmondani milyen lesz a HD7950, sőt...

2012. jan. 7. 13:24
 6/8 anonim ***** válasza:

#5:

Pont ezért céloztam a linkkel arra, hogy várja meg a teszteket!

2012. jan. 7. 13:39
 7/8 Panda Péter ***** válasza:
azt is figyelembe kell venni, hogy a GCN inkább a jövőnek készült, mint a jelennek. ez egy általános számításokra tervezett, jól skálázható architektúra a Fusion-höz (FP helyett/mellett). egy csomó előnyét egyáltalán nem is lehet most kihasználni, és a mai játékokra kellően hatékony a Cayman féle VLIW4.
2012. jan. 7. 13:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen maga az architektúrája(kimerem jelenteni) nagyon jó lett, és ahogy mondod ez így most magában félig lesz használva, sőt azért valljuk be ez így most túlmutat egyszerű játékokon...
2012. jan. 7. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!