Árt a laptopnak ha kikapcsolás nélköl összehajtom?
Figyelt kérdés
Ahogy a Barátok köztben szokta Nóra.:)
Így gyorsabb újra bekapcsolni, mert készenlétben van.
2012. márc. 8. 13:13
2/9 anonim válasza:
nórának nincs is bakapcsolva a laptopja...
ha megnézed amikor vili bácsi gépezik..akkor látható hogy nincs bedugva a gépbe tápkábel :)
3/9 anonim válasza:
Semmit nem árt neki.NA meg be is lehet állítani hogy mit tegyen a noti ha lecsukod.Kikapcsoljon,alvóba lépjen,hibernálja magát de még azt is hogy ne csináljon semmit ha lehajtod.
4/9 lindmayer válasza:
ha az van beállítva, hogy készenlétbe tegye, akkor semmi problémát nem okoz, de szállításra ez a módszer nem alkalmas, ugyanis a memóriában folyik áram ilyenkor
én hibernálni szoktam
5/9 lindmayer válasza:
te, második válaszoló
nem hallottál arról hogy egy laptopnak van aksija?
6/9 A kérdező kommentje:
De Vili bácsinak viszont nem laptopja van.:)
2012. márc. 8. 15:11
8/9 lindmayer válasza:
XD
amúgy nem nézem azt a vackot, csak azt hittem hogy ott is laptopról van szó
9/9 anonim válasza:
nem vacak xD
de érdemes megnézni hogy milyen fejeket vágnak a kikapcsolt gép előtt ülve...ugy hogy te pont látod hogy nincs tápkábel xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!