Hogyan lehet a laptopmon kikapcsolni a kamerát?
Miért folyamatosan képet ad, és nem tudod eltüntetni?
Vagy mi a gond?
Amúgy eszközkezelő és letiltás.
G.
A problémád még mindig nem értem, de sebaj...
Eszközkezelő, képeszközök, ??? webkamera, jobb klikk, letiltás.
G.
Nem tudod, mert gyárilag beépitett és ha akarod, ha nem a gép bekapcsolásával automatikusan bekapcsolódik és a Start>Eszközök utvonalon nincs is szerepeltetve.
Progik használatakor /pl. Skype/ lehet varálni vele, hogy legyen e webkameraképed/azaz lássák-e/ vagy nem.
Nos kedves utolsó, igen, akkor fizikailag alkalmatlan lesz a használatra, de olyat még nem tapasztaltam, hogy ugyanott ne lehetett volna visszakapcsolni...
G.
Nekem tökugyanolyan laptopom van, mint neked és nem tudom kikapcsolni, de nem is akarom, mert nincs értelme.
Nem zavar, hogy állandóan működőképes állapotban van és ha nem használok pl. Skypet, sokszor még ott se kapcsolom be, hogy ne lássanak.
Most már esz a fene: áruld már el, miért akarod kikapcsolni? Bármikor kellhet.
Ha meg zavar, miért nem beépitett webkamera nélküli laptopot vettél? /Igaz, ebből már alig gyártanak, mert azért a gyártók is haladnak a korral. Te nem akarsz haladni?/
Sziasztok !
Én is szeretném kikapcsolni időnként , mert mobilnet-nél nem hasznos , ha eszi " keretet " .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!