Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan lehet a laptopmon...

Hogyan lehet a laptopmon kikapcsolni a kamerát?

Figyelt kérdés
Hogyan kell a laptopomon kikapcsolni a kamerát? Mert szeretném kikapcsolni és nemtudom. Ilyen gépem van: [link] éés WIndows 7-em van.
2012. jan. 31. 17:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Miért folyamatosan képet ad, és nem tudod eltüntetni?

Vagy mi a gond?

Amúgy eszközkezelő és letiltás.

G.

2012. jan. 31. 17:35
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen,de hova menjek bele az eszközkezelőben?
2012. jan. 31. 17:40
 3/11 anonim ***** válasza:

A problémád még mindig nem értem, de sebaj...

Eszközkezelő, képeszközök, ??? webkamera, jobb klikk, letiltás.

G.

2012. jan. 31. 17:46
 4/11 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem megijedt a hírtől, hogy gonosz hekkerek kukkolni tudják őt.
2012. jan. 31. 17:57
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem tudod, mert gyárilag beépitett és ha akarod, ha nem a gép bekapcsolásával automatikusan bekapcsolódik és a Start>Eszközök utvonalon nincs is szerepeltetve.

Progik használatakor /pl. Skype/ lehet varálni vele, hogy legyen e webkameraképed/azaz lássák-e/ vagy nem.

2012. jan. 31. 18:55
 6/11 anonim ***** válasza:
59%
Ez ugye vicc? Ha úgy letiltja, ahogy a fenti egyik hozzászóló írta, akkor nagyon durván nem fog bekapcsolódni. Driveres szinten lesz letiltva. Amúgy egyik informatikában egyáltalán nem jártas kedves ismerősöm úgy oldotta meg, hogy fogta és leragasztószalagozta a kamerát, mert ő nem annyira hisz a virtuális megoldásokban.
2012. jan. 31. 19:02
 7/11 anonim ***** válasza:
73%

Nos kedves utolsó, igen, akkor fizikailag alkalmatlan lesz a használatra, de olyat még nem tapasztaltam, hogy ugyanott ne lehetett volna visszakapcsolni...

G.

2012. jan. 31. 19:30
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem neked írtam géniusz. Egyel fölöttem írónak.
2012. jan. 31. 19:42
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tökugyanolyan laptopom van, mint neked és nem tudom kikapcsolni, de nem is akarom, mert nincs értelme.

Nem zavar, hogy állandóan működőképes állapotban van és ha nem használok pl. Skypet, sokszor még ott se kapcsolom be, hogy ne lássanak.

Most már esz a fene: áruld már el, miért akarod kikapcsolni? Bármikor kellhet.

Ha meg zavar, miért nem beépitett webkamera nélküli laptopot vettél? /Igaz, ebből már alig gyártanak, mert azért a gyártók is haladnak a korral. Te nem akarsz haladni?/

2012. febr. 1. 13:15
 10/11 tothbakter válasza:

Sziasztok !

Én is szeretném kikapcsolni időnként , mert mobilnet-nél nem hasznos , ha eszi " keretet " .

2013. jan. 11. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!