Az MSI CX600X típusú laptopom régi és új játékok közben szokása túlmelegedni és kikapcsolni. Találkozott valaki hasonló problémával ezzel a típusnál? Lehetséges, hogy típushiba?
Hát, újabb játékoknál (amik mennek a konfiguráción szaggatás nélkül például a Dead Island, annak elég egy 3/4 óra és kikapcsol) de például a régebbi játékoknál (mint például a Need for Speed Underground 2, az körülbelül 2 óra után kapcsol ki).
És ha valami nagyobb, megterhelőbb feladatot végzek pl. HD-s filmek konvertálása stb. akkor is nagyon gyorsan felmelegszik. Annyira, hogy a hőmérő akkor is lekapcsol.
Megnéztem a hiba naplót, és a hőmérséklet a gondja.
Szervizben egy alapos pucolás segíthet?
eső vagyok
Hát ha már nincs rajta gari te magad is kitakaríthatod és akkor legalább közelebb leszünk a megfejtéshez.De lehetséges hogy ventilátor hiba, nem tudhatom.Laptopokhoz nem nagyon értek sajna más meg nem nagyon nézi ezt a kérdést, próbáld meg még egyszer kiírni, akkor többen látják.
hát, ... nem lehetséges a házilagos kipucolás mert még garanciás és zárjegyelve van, nehogy valaki házilag belenyúljon..
és sajnos nem csak játéknál melegszik fel 60-70 fok fölé.
Nem tudom mit csináljak vele.. mert egy óra használat után is marha forró és néha ki is kapcsol...
mondták mások a külső laptophűtést, de gondolom az nem normális hogy alapjáraton 70 fok.
a heat pipe-al lehet valami ??
Hát akkor vidd el szervizbe ha még garanciás, ők biztos megcsinálják és elméletileg nem kellene érte fizetned semmit. De csak ha nem húztad a procit vagy egyéb hasonló gari vesztő dolog, mert akkor lehet, hogy sokba fog kerülni:)
még mindig az első (ezt a kérdést valamiért levegőnek nézték:D)
Nem, nem húztam :)
De am lehetséges, hogy fizikai sérülés nélkül legyen valami a hűtéssel ?
Mert most játszottam vele egy fél órát és megint majdnem kikapcsolt...
most megnéztem az Everest programmal és 87 fok :S
csak azt nem értem hogy ez az érték mit jelent:
-Hűtőventilátor
GPU 30%
lehetséges lenne hogy csak 30%-on pörög a hűtés ilyen hőfoknál ?
milyen menüpont alatt fogom megtalálni ezt a beállítási opciót?
nehogy rossz opciót állítsak el :) ?
és ha feljebb húzom a gép hűtését azzal a hőmérséklet csökkeni fog ? és nem nyírhatom ki a ventit ezzel :) ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!