Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi okozhatja a problémát?

Mi okozhatja a problémát?

Figyelt kérdés
Az lenne a gondom ,hogy bármilyen játékkal akarnék játszani az fél perc után lefagy. Ez még nem is lenne annyira nagy gond ,de már többször is lefagyott játék nélkül is ,és nem tudom miért.De van ,hogy csak egy pillanatra akad meg és akkor ezt írja ki:A(z) NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 285.62 képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt. A gép nem vírusos, és viszonylag új is (fél éves). Arra gondoltam ,hogy a videokártyával(NVIDIA GeForce 8500 GT) lehet a gond ,de ez csak tipp.
2012. márc. 8. 11:54
 1/2 anonim ***** válasza:
2012. márc. 8. 12:05
 2/2 anonim ***** válasza:

féléves gép egy 2005-tös kártyával? :)

Na mindegy, driver legújabb bedobása, ha a legújabb van akkor nekem a béta verzió segített.. ha folytatódik akkor a kártya már hibás

2012. márc. 8. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!