20Gigás IDE vinyó háttértárnak jó?
Figyelt kérdés
Kaptam egy 20GB IDE(Samu) vinyót és el is tettem mert azzal a 20gigával nem akartam foglalkozni már csak azért is mert külön vinyó.Érdemes lenne betenni háttártárólónak, hátha gyorsabb lenne a gép?2012. márc. 7. 16:15
1/6 anonim válasza:
Attól a gép nem lesz gyorsabb és ma már 20 GB nem ér annyit, hogy ezért még melegebb legyen abban a házban...
2/6 A kérdező kommentje:
Értem.Gondoltam hogy badarság de reménykedtem hátha.Köszi a válaszod.MZK
2012. márc. 7. 16:22
3/6 anonim válasza:
Nem hinném, hogy gyorsabb lenne. Esetleg, ha a másik vinyóra ráfér egy töredezettség-mentesítés, akkor esetleg, de főleg csak a fájlok betöltése gyorsulhat. Ha nagyon tele van a másik, végül is átrakhatsz ide doksikat. (Persze ha van IDE csati az alaplapon.)
4/6 A kérdező kommentje:
Hát csak egy IDE van az alaplapon,Egyébkén igen tele van a 80GB HDD-m. Van kőkemény 1.45GB szabad hely ami miatt nagyon lelassult a bekapcsolás, meg volt már hogy nem akart bekapcsolni egy fekete képernyő jelent meg az alaplap gyártó kép után és egy vonalka villogott a bal felső sarkában.
2012. márc. 7. 16:26
5/6 anonim válasza:
6/6 A kérdező kommentje:
Hát nem ártana legalább egy 500-as, elég drágák sajna. Köszi a válaszokat.MZK
2012. márc. 7. 16:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!