Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kattan belulrol a gepem es...

Kattan belulrol a gepem es befagy minden es egy 5-10sec utan minden megy jol majd ismetelten megcsinalja ahogy kedve van. Mitol van ez?

Figyelt kérdés

egy hete kezdte eztet csinalni.........kattan valmi a gepen belul es lefagy ,pedig csak netezek vagy msn ezek vagy filmezek rajta.....es a film is befagy a kep..........aztan valmikor kell varni egy 30sec utan megy megint valmikor egymas utan is csinalja.....3 hdd van benne egy 40 80 es egy 80satas......2ram 2*512....INtel p4 3ghz....mitol csinalja es mi csinalja idaig nem csinalta ezt

valaszokat elore is koszonom

2009. jún. 9. 17:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Kezdd el a fontos adatokat menteni. A kattanás a merevlemez hangja, és azért fagy be minden, mert nem tudja olvasni, ezért "megfogja" a gépet, amíg meg nem találja a keresett infót, vagy nem tud rá írni.

Valamelyik vinyó a háromból tönkrement. Most, hogy melyik, az így passz. De ha akkor is "kattan", ha csak netezel, akkor valószínűleg az, ami a Temporary Internet Files mappát (vagy ha nem IE-vel netezel, akkor a cache-t) tartalmazza. Így esélyes, hogy a rendszervinyó az amelyik már integet erről a világról elfelé.

2009. jún. 9. 18:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Igaza van az előttem hozzászólónak. A winchester lesz a hibás (nagy vszínűséggel a rendszer winyó, amin az OP rendszer van).
2009. jún. 9. 19:37
 3/4 ceri ***** válasza:

Először azt szűrd ki, hogy melyik vinyó kezdi megadni magát.

Ha van helyed tegyél fel egy másik OP.rendszert bármelyik vinyóra amelyiken most nincs, aztán egyenként húzogasd le őket. Igy kiszűrheted, hogy melyik a rossz.

Ha nem értesz hozzá, inkább kérj meg valakit aki ....

Még valami. Nem írtad mekkora a tápod. Ha Codegen kategóriájú 300W- os van, akkor én ennyi eszköznél erre gyanakodnék először, tekintve, hogy a kattanást te hallod, nem én.

2009. jún. 10. 07:29
 4/4 A kérdező kommentje:

tegnap a kerdes utan levettem a gep oldalat es a kabelokat nyomkodtam a csatlakozasokba h nem e lazult ki valameik de nem volt semmi ilyen....aztan felkapcsoltam es azota nem csinalja mar....de meg tettem fel egy programot ami a hardiskeket ellenorzi a HARDISK SENTINEL nevu programot.....regen is fent szokott lenni ..akkoriban nem irt semmi hibas szektort..most a 40gb oson van 6hibas sektor de nem ezen van a os....amugy azt irja ki h erdemes adatkabelt cserelni rajta es a hibas szektorokat pedig tartalekba tette....a tobbi 100 szazszazalkos./masik ketto/.

azota nem csinalja ezeket egyebbkent a tapom 435W

Koszi a valaszokat

2009. jún. 10. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!