Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Videókártya (lent)?

Videókártya (lent)?

Figyelt kérdés

léci írjatok egy olyan vidikártyát ami 1gb-s 128 bites gddr3 vagy gddr3-as és ehhez a konfighoz ???

intel pentium 4 630 (3ghz,1mag,2logikai processzor

4gb ddr3 1333mhz

420 wattos táp

ASRock g41-m alaplap

lécci ne szóljátok le mert nem ezért írtam ki kköszi

2012. márc. 6. 18:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mennyi pénzed van? Egyébként ehhez a processzorhoz felesleges még alsó kategóriás kártyát is venni. Kevés manapság már sajnos.
2012. márc. 6. 18:19
 2/12 A kérdező kommentje:
hát úgy gondoltam hogy 15-20 ezerig költenék rá am majd veszek rocit is tudom kéne egy min 2 magos
2012. márc. 6. 18:20
 3/12 anonim ***** válasza:
Ezt a gépet szvsz felesleges fejleszteni. Elavult már. Inkább új gépre gyűjts szerintem, jobban jársz vele.
2012. márc. 6. 19:08
 4/12 A kérdező kommentje:
Már bocs de ez nagyon nem elavult egyáltalán és most kapta karácsonyra 60 ezer volt tehát em elavult :DD xDDDD
2012. márc. 6. 20:34
 5/12 anonim ***** válasza:
Khm. Én kérek elnézést.. Attól hogy most vetted, még elavult. A P4es processzorokat ha jól emlékszem 2002ben adták ki. Most akkor tényleg nem elavult?:D Manapság szinte mindenhez kevés az 1 magos processzor.
2012. márc. 6. 20:40
 6/12 A kérdező kommentje:
figyelj én ez a kérdést úgy teszel fel hogy terészetesen lesz vásárolva egy dualcoros proci bele
2012. márc. 6. 20:42
 7/12 anonim ***** válasza:

Rendben. Tápod márkája milyen? Az fontos lenne. Mert ha valami gagyi, noname, akkor csere ajánlott.

Egyébként ennyiért legjobb vétel: [link]

2012. márc. 6. 21:03
 8/12 A kérdező kommentje:
a számlán ez van: 420wattos ATX HÁL.TÁP.MTECH 08C MOEM
2012. márc. 7. 14:42
 9/12 A kérdező kommentje:
DE AMÚGY NEKEM MI 1 GB-S KÉNEM ERT JÁTÉKRA HASZNÁLNÁM AMÚGY EZEN HOGY FUTNAK A JÁTÉKOKK??
2012. márc. 7. 14:42
 10/12 anonim ***** válasza:

Először is: Az M-TECH márkájú táp nem megbízható. Tehát nem tudja biztonságosan árammal ellátni a gépet, ami ahhoz vezethet, hogy könnyen megadja magát egy áramszünetnél pl, és ha balszerencséd van, akkor megölheti az összes alkatrészt is. Ezért ajánlom egy jó minőségű, új tápot. Hidd el, ha most veszel 1 normálisat, nem kell majd később tápot cserélni, és semmit. Normális, megbízható táp nélkül felesleges fejlesztésbe kezdeni. Én arra az M-Tech tápra nem mernék semmi újat kötni. Ajánlom ezt: a legolcsóbb, megbízható tápegység: [link]

Ezzel már minden oké lenne.

Arra a VGA-ra elég az 512MB ram szerintem. 1GB már inkább akkor kell, ha Full HD-hoz közel játszol. Azalatt elég az 512, főleg erre a VGA-ra.

Kisebb felbontáson még lehet vele egész szépen játszani, de ez alsó kategória, ennyiért nem szabad csodát várni tőle. De mint mondtam az a processzor nagyon kevés az alá a VGA alá, én ezt a gépet nem fejleszteném. 60 ezerért megsúgom, nem érte meg megvenni:D

2012. márc. 7. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!