Videókártya (lent)?
léci írjatok egy olyan vidikártyát ami 1gb-s 128 bites gddr3 vagy gddr3-as és ehhez a konfighoz ???
intel pentium 4 630 (3ghz,1mag,2logikai processzor
4gb ddr3 1333mhz
420 wattos táp
ASRock g41-m alaplap
lécci ne szóljátok le mert nem ezért írtam ki kköszi
Rendben. Tápod márkája milyen? Az fontos lenne. Mert ha valami gagyi, noname, akkor csere ajánlott.
Egyébként ennyiért legjobb vétel: [link]
Először is: Az M-TECH márkájú táp nem megbízható. Tehát nem tudja biztonságosan árammal ellátni a gépet, ami ahhoz vezethet, hogy könnyen megadja magát egy áramszünetnél pl, és ha balszerencséd van, akkor megölheti az összes alkatrészt is. Ezért ajánlom egy jó minőségű, új tápot. Hidd el, ha most veszel 1 normálisat, nem kell majd később tápot cserélni, és semmit. Normális, megbízható táp nélkül felesleges fejlesztésbe kezdeni. Én arra az M-Tech tápra nem mernék semmi újat kötni. Ajánlom ezt: a legolcsóbb, megbízható tápegység: [link]
Ezzel már minden oké lenne.
Arra a VGA-ra elég az 512MB ram szerintem. 1GB már inkább akkor kell, ha Full HD-hoz közel játszol. Azalatt elég az 512, főleg erre a VGA-ra.
Kisebb felbontáson még lehet vele egész szépen játszani, de ez alsó kategória, ennyiért nem szabad csodát várni tőle. De mint mondtam az a processzor nagyon kevés az alá a VGA alá, én ezt a gépet nem fejleszteném. 60 ezerért megsúgom, nem érte meg megvenni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!