Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Flv-s videóimat nem játssza...

Flv-s videóimat nem játssza le a DVD, miért?

Figyelt kérdés
Flv. formátumban letöltöttem egy pár videót, aztán kiírtam DVD-re, nem működött. Ezután konvertáltam avi.-ra úgy sem működött. Konvertáltam mp4-re úgy sem játszotta le a DVD. Valaki segitsen már!?
2012. márc. 4. 20:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Egyáltalán le kéne neki? Egy csomó asztali a DVD formátumon kívül mást nem tud...
2012. márc. 4. 20:32
 2/13 anonim ***** válasza:

Mivel a "klasszikus" DVD lejátszók csak DVD-videót játszanak le. Az újabbak DivX/Xvid kódolású videókat is lejátsszák, akár avi konténereset is, viszont flv és mp4-et még az újabbak sem.

Szóval konvertáld mpeg2-es codeccel és írj belőle egy DVD-videó lemezt.

2012. márc. 4. 20:49
 3/13 A kérdező kommentje:
A DivX kódoláút azt nem avi. formátumban adja ki? ...csakmert nekem igen... Emicsoft-tal konvertáltam flv-ből avi-ba de így nem müxik. Am azt irta a DivX-hez hogy az avi kiterjesztésű lesz
2012. márc. 5. 15:54
 4/13 anonim ***** válasza:

DivX/Xvid egy codec, az avi pedig egy konténer.

De ha a DVD lejátszód nem tud kifejezetten DivX-et lejátszani, aki hiába írod ki adatlemezre aviban, úgysem fog menni. Mint már mondtam, DVD-videóként írd ki.

De ha megírod a DVD lejátszó típusát, akkor talán utána tudunk nézni...

2012. márc. 5. 18:17
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, végül a formátummal volt a hiba, kiírtam DVD-formátumban vob. kiterjesztéssel, és abban már lejátszotta. Sztetek töröljem a kérdést, vagyminek?
2012. márc. 6. 16:56
 6/13 A kérdező kommentje:
Gyerekek, mégsem jó, mivel valami oknál fogva az 5 perces videókból 3 perceset csinál, a 2:50-esből pedig 1:52-est... már 4DVD-t dobhatok ki az ablakon...
2012. márc. 6. 21:15
 7/13 anonim ***** válasza:

Az eltérés adódhat abból, hogy más fps-re konvertálod át a videót mint ami eredetileg volt.

Az egész 5 perces videót sűríti bele 3 perce, vagy csak egy 3 perces részt vág ki belőle? Milyen prograot használsz konvertálásra és milyet a DVD szerkesztésére?

2012. márc. 6. 21:22
 8/13 A kérdező kommentje:
Emicsoftot használok, és csak levág a videóból, és ahogy láttam minegyikből, bármilyen hosszúak
2012. márc. 7. 16:18
 9/13 A kérdező kommentje:
DVD írásra pedig Nero expresst
2012. márc. 7. 16:19
 10/13 A kérdező kommentje:
Rájöttem mi a probléma... maga a program vágja le a videókat, u h ha tud vki egy használhatót, akkor azzal segíthet :D
2012. márc. 7. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!