Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért lassu ATI Radeon 9600-al...

Miért lassu ATI Radeon 9600-al a képernyő lapozás?

Figyelt kérdés
Újra telepítettem a gépet (ami egyébként nem új darab). XP Prof SP3. A video kártya driver telepítése mellett is, ha görgetek vmit a képernyőn, akkor lapoz, ahelyett, hogy szépen scrollozna.
2009. jún. 8. 18:57
 1/5 anonim ***** válasza:
46%
Mekkora procid, és a Ramod? Ez lehet ram hiba is, vagy proci. Egy 512MB-os VGA kártyának, szerintem kellene legalább 1GB RAM, és a proci sem árt ha 2GB felett van.Írd még meg az alaplapod típusát is ha tudod.
2009. jún. 8. 19:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát. Pedig ott bizony valami driver probléma van. Valami nem sikerült a felpakolásnál.

Először:

Start-->Vezérlőpult-->Programok telepítése, és törlése-->Itt uninstalláld az összes ATI cuccot-->gépet indítsd újra-->amikor betöltődött az xp, és ha megjelenik az ablak, hogy talált új hardvert és telepíteni szeretné, akkor nyomj mégse gombot.

Utána innen: [link] szedd le CSAK ezt: Display Driver 15.4MB 9.3 3/18/2009

Telepítsd, és ismételten restart. Ha ezután se jó, akkor tovább segítek, de ezt így mindenképp próbáld ki.

2009. jún. 8. 19:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100% h driver
2009. jún. 8. 23:17
 4/5 A kérdező kommentje:

A kártya 256MB-os, és egy régi 2,4GHz-es gépben van, de abban volt gyárilag is. Ez a gép már 4 éves, most volt 3adszor újra telepítve, de eddig ilyen problémám még nem volt vele.

Én is driver-re gyanakszom, de eddig is mindig a gyári lemezről telepítettem, ahogy most is. Telepítés közben hibát nem írt ki.

Amikor láttam mi van, akkor letöltöttem az fenti oldalról a 9600 driver packot (Catalyst), unistall aktuális, install az új, de a helyzet ugyan az. Az az érdekes, hogy ha csak a win saját vga drivere van fent, akkor is ezt csinálja. Attól tartok, hogy nem e valamelyik xp frissítés akadt össze a driver-el?

2009. jún. 9. 19:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor lehetséges hogy a géppel van valami
2009. dec. 10. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!