Miért lassu ATI Radeon 9600-al a képernyő lapozás?
Hát. Pedig ott bizony valami driver probléma van. Valami nem sikerült a felpakolásnál.
Először:
Start-->Vezérlőpult-->Programok telepítése, és törlése-->Itt uninstalláld az összes ATI cuccot-->gépet indítsd újra-->amikor betöltődött az xp, és ha megjelenik az ablak, hogy talált új hardvert és telepíteni szeretné, akkor nyomj mégse gombot.
Utána innen: [link] szedd le CSAK ezt: Display Driver 15.4MB 9.3 3/18/2009
Telepítsd, és ismételten restart. Ha ezután se jó, akkor tovább segítek, de ezt így mindenképp próbáld ki.
A kártya 256MB-os, és egy régi 2,4GHz-es gépben van, de abban volt gyárilag is. Ez a gép már 4 éves, most volt 3adszor újra telepítve, de eddig ilyen problémám még nem volt vele.
Én is driver-re gyanakszom, de eddig is mindig a gyári lemezről telepítettem, ahogy most is. Telepítés közben hibát nem írt ki.
Amikor láttam mi van, akkor letöltöttem az fenti oldalról a 9600 driver packot (Catalyst), unistall aktuális, install az új, de a helyzet ugyan az. Az az érdekes, hogy ha csak a win saját vga drivere van fent, akkor is ezt csinálja. Attól tartok, hogy nem e valamelyik xp frissítés akadt össze a driver-el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!