Milyen márkájú tápokat javasoltok amik 500 watt fölött vannak és nem is olyan drágák?
A CPU-nak a max TDP-je 95W!
A VGA max 61W-ot fogyaszt... A többi meg ilyen 5-5W-okat... Szóval nem tudom, hogy számoltad ki, de egy HD7950+i5 2500K-t is simán elbír egy 400W-os táp, hát akkor a tiedet... Bőven elég neki a 350W...
Ez mi?? Ember inkább nézd meg a hardverek fogyasztását a gyártó oldalán, mert ezek kemények átb***nak és rávesznek, hogy vegyél 8x olyan erős tápot, mint amilyen neked elég lenne! A te esetedben bőven elég (még sok is) lenne az a 350W-os FSP táp amit linkeltem! :) Az amit utoljára linkeltél milliószor jobb, mint az ilyen CODEGEN, Mercury, LC Power szarok!
Ajánlott táp márkák:
Cooler Master
A-DATA
Chieftec
FSP
Corsair
SeaSonic
Enermax
Ezek alá ne adj semmiképp, mert hidd el megbánod, ha jön egy áramszünet! Én nekem is normális FSP tápom volt védelemmel ellátva és az áramszolgáltatónál történt meghibásodás miatt az sajnos porig égett, hozzáteszem nem a gyártó hibájából ugyanis nem 400 V-ra tervezték! De mivel volt benne túlfesz védelem ezért nem vitt semmit magával! Ha valami LC Power, Codegány gagyi tápom lett volna akkor az ráereszti az összes feszt a gépre és ki nyírja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!