Milyen márkájú tápokat javasoltok amik 500 watt fölött vannak és nem is olyan drágák?
Figyelt kérdés
2012. márc. 3. 13:30
1/20 anonim válasza:
FSP Hexa 500W
Corsair TX Series
Corsair GS Series
Chieftec CTG Series
2/20 anonim válasza:
CORSAIR Enthusiast Series-ből választhatnál. De az sem mindegy, hogy milyen konfigba kell. Illetve még a Chieftec CTG is egy nyerő választás.
3/20 A kérdező kommentje:
Az olcsó alatt azt értettem, h 8 ezer alatt.
2012. márc. 3. 13:55
4/20 A kérdező kommentje:
Én ezt találtam, nekem megfelelne, de nem tudom mi a véleményetek róla: [link]
2012. márc. 3. 13:56
6/20 anonim válasza:
Az egy szar!!! Meg ne vedd mert a gépednek annyi lesz!! Am milyen gépbe kell?
8/20 A kérdező kommentje:
Egy HD5670-es vidikártya, egy Fx-6100, kihúzva, vmi jó kis hűtővel, egy Asrock 970 Extreme 3, 2 vinyó, egy DVD-rw meghajtó de játékra akarom használni, ezt is vegyétek figyelembe, vmi oldalon kiszámoltam, az 487 wattot írt, de nem tudom, hogy az alapjáraton annyi vagy úgy, h minden fullon megy, meg hát oc-zni is szeretnék...
2012. márc. 3. 14:04
10/20 anonim válasza:
Nem tudom, hogy hol számoltad ki, de a géped még 200W-ot sem fogyaszt... Ajánlom az FSP Hexa 400W-os tápot vagy ha erre nincs keret akkor FSP FSP350-60APN!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!