Milyen számítógépet ajánlanátok nekem? (Hozzáértők válaszát várom)
Most nyilván mindenki megfogja kérdezni, hogy mire kellene.
Elmondom.
ZENÉLÉSRE kell. (Pontosabban zeneszerkesztésre és zeneszerzésre, hangkeverésre, hangfelvétel, új hangszínek előállítására)
Van egy gagyi régi gépem, cserélni akarom. Ilyenkor általában az lesz az első válasz vegyél bele jó hangkártyát. Na most az nekem pont nem kell, mert vannak külső hangkártyáim nagyon jók, ráadásul kettő is van. (Valamint az analóg szintetizátoraimban és a MIDI billentyűzeteimbe is vannak beépítve hangkártyák)
A problémám az, hogy a rendszer nem stabil, sz@r a Windows magyarul.
Teljesen új gépet akarok, ami biztos, hogy kellene egy erős tartós, ám csendes működésű tápegység, csak nem tudom, hogy tápból milyet vegyek, a Thermaltake az oké hogy jó, de zúg mint a traktor, nekem csendes kell. Na most azt nem tudom, hogy RAM-ból mennyit és milyet. Valamint prociból milyet. Videokártya egyáltalán nem fontos, elhanyagolható! (Majd akkor gondolom olyan alaplapot veszek amin van integrált videokártya.)
A lényeg az hogy olyan konfiguráció kellene nekem ami gyors és stabil, ami zenéléshez megfelelő. Valamint Windows helyett kellene valami más, mert akad rajta minden, lefagy...stb. Stabilabb rendszer kellene.
Tudnátok vmit ajánlani?
10:
Nekem soha ilyenem nem volt. Nem a hangkártyáddal vagy annak driverével van inkább a baj?
Nekem egyedül a Firefoxszal szokott gond lenni egyes frissítéseknél, de amióta 10-es verzió lett állandósítva, azóta nincs azzal sem gond(de ezek a gondok Macen is előjöttek, és még mindig a Firefox volt a stabilabb böngésző, mint a Safari).
Én már minden létező lehetőséget megpróbáltam. installáltam kézileg a drivert, frissítettem, ecetera...
És igen, nekem is firefox alatt produkálta, chrome-al megy jól!
Csak a gép hangszórója nem gyógyítható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!