Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen ramot vegyek a gépembe?

Milyen ramot vegyek a gépembe?

Figyelt kérdés

Tökre nem értek hozzá,de azt tudom,hogy kell mert a gépemen nincs már hely.De milyen kell?vagy az mindegy,hogy milyen típus?Segítsetek!!!!

Mitől függ,hogy milyen kell bele?

2009. jún. 8. 16:07
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Az a jó,hogy te olyan okos vagy!!!!!!!!!Helyesen meg majd én írok!!!!!!!!Idióta....
2009. jún. 10. 20:36
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerintem attól kérdezd meg, aki befogja szerelni a gépedbe, hogy milyet vegyél. ő majd megnézi a gépet és megállapítja, hogy mire is van szükséged, aztán lehet semmire sem, mert csak a temp könyvtárat kellene kitakarítani, esetleg a kukát kiüríteni, hogy legyen elég hely, vagy egy teljesen üres particiót is mutat neked, akár.

Így látatlanba senki nem tud neked épkézláb választ adni, információ hiány miatt, ezen ne sértődj meg, biztos van valaki ismerős a közelben, aki ért hozzá.

Én sem bántanai akarlak, tényleg a jószándék vezérel, de így nem tudok segíteni.....

2009. jún. 10. 21:28
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha a lassúsággal van a baj...szeretném megkérdezni hogy ez kezdetektől fogva így van?Vagy időközbe vetted észre hogy lelassult a gép?mert lehetséges ok például az operációs rendszer elavultsága is...ha Windows-ról van szó.Linux vagy más egyébnél nem tudom hogy fent áll -e ez al ehetőség,de amint észre vettem nem igen értesz hozzá,szóval Windows-od lehet,hisz ez a legegyszerűbb a lehető operációs rendszerek közül.
2009. jún. 11. 14:06
 14/16 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

Az a jó,hogy te olyan okos vagy!!!!!!Helyesen meg majd én írok!!!!!!Idióta....

igen kedves kérdező valoban foltozásra kéne vinnem az irástudásomat

:)

de ha leirtad volna az alaplap tipusát vagy megmondtad volna hogy ,,na figyuzzatók

nekem ilyen gépemvan lassu mit csináljak

??

ennyi lett volna az egész

de mégegyszer elmondom hogy egy számitástechnikai üzletbe ingyen megnézik

vagy is tanácsot adnak !!!!!!!!!!

JA és elnézést a helyes irási hibákér:)

2009. jún. 11. 15:35
 15/16 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

Na,tök jó fejek vagytok,de tényleg nem értek hozzá!:)

Mit nézzek meg és hol?

Az tuti,hogy ram kell!Ez 1000%.

szóval valaki írja le ,hogy mit nézzek meg és hogyan.Köszi.És ne röhögjetek ki:D

még mindig én vagyok az a jóó helyesiró

ezt te irtad vagyis kérdezted

linkelekbe neked ramokrol képeket [link] ez egy ddr 1 es ram

[link] ez egy ddr2 es ram

[link] ez egy ddr 2 és egy ddr3 mas ramok

:)

[link] ez egy rambus ram

2009. jún. 11. 15:40
 16/16 anonim ***** válasza:

[link]

ez pedig egy sd ram

[link] ez pedig egy sim ram kb 1 mb os

[link] ez pedig egy edo ram :)

VÁLOGASS !!!

2009. jún. 11. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!