Az Apple számítógépekben lévő alkatrészeket ki gyártja?
Mert ugyebár a processzort az Intel adja, a videokártyát pedig az ATI vagy az Nvidia.
Na de a RAM-ot, a tápegységet, a winchester-t, az alaplapot és az optikai meghajtót ki gyártja? Maga az Apple? És mondjuk egy iMac-be a kijelzőt?
mindent kínaiak gyártanak.
(kínaiak csinálják az Intel procikat, akártyákat, RAM-ot.....)
Másképp teszem fel a kérdést. Nem azt kérdeztem, hogy hol gyártják őket, hanem hogy ki, mármint melyik másik cég. Én is tudom, hogy mindent Kínába gyártanak.
Írok egy példát.
Tegyük fel van egy Asus márkájú laptop. Az Asus gyártja az alaplapot bele, a RAM-okat a Kingston, a videokártyát az ATI, a processzort pedig az Intel, a merevlemezt pedig a Hitachi, a DVD-írót bele pedig az LG.
Hangsúlyozom ez most csak egy példa!
Most arra vagyok kíváncsi, hogy egy Apple gépbe lévő alkatrészeket melyik cégek gyártják bele.
vegyesmit tesznek bele,géptőlfügg.Állítólag most az Intel se lesz kizárólagos, vagy lecserélik,vagy használnak mást is.
Tehát nem lehet megmondani,így általánosságban,hogy 'Apple"'.Tudni kéne a típust, és a gyártási időt
Az apple maga egy árva kábelt sem gyárt, mindent más cégekkel gyártatnak/vásárolnak tőlük.
Alkatrészek tekintetében semmi extra nincsen bennük, viszont az sehol nincsen részletezve, hogy pontosan melyik gyártótól származnak, lehet az is, hogy egy szériában többfajta is került a gyártás különböző időpontjaiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!