Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik laptopot válasszam/vála...

Melyik laptopot válasszam/választanátok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Ez a 3 lenne az.

Nem tudok dönteni, hogy ár/érték arányban melyik érné meg a legjobban. Főleg játszásra használnám, mostani és a közeljövőben megjelenő játékokra.

2012. márc. 2. 18:34
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát! :)

Most a Toshiba és az Asus között vacillálok, még megkérdezek pár ismerősömet, hogy melyiket ajánlanák, illetve nézek teszteket a neten és majd abból eldöntöm ,hogy melyik legyen.

2012. márc. 3. 21:49
 12/15 anonim ***** válasza:
69%

Nekem asus a monitorom vga alaplap webkamera(asztalin)

és a laptopom is

Legminőségibb márka és legjobb minden szempontból

még megis fizethető és ez sem utolsó

Szervízben nekem 1x a ventillátor csapágya kiment vga-n(elhasználódott) ahogy előttem mondták neten bejelentettem.

Bár nálam jobb volt kijött két ember és itt a házban helyben kicserélték újra teljesen ingyen jöttek ki.

Pontosak és precízek.

Legutóbb a laptopomnak volt 1 apróbb hibája kijöttek elvitték 3nap mulva jött postán becsomagolva ugy hogy az már nem igaz.

Doboz + ilyen fehér szivacs féleség(nem az a zörgös hane mvm puha cuccos nem tudom a nevét) abban volt 1 kis doboz(kemény) és azpn belül ilyen zacskóban volt a laptop(ilyen buborékos amivel a kis gyerekek szeretnek játwszani :DDD)

2012. márc. 4. 13:02
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszod! Akit megkérdeztem, mind az Asust javasolták, itt gyakorin is ezt írtátok, tetszik a szervízháttere is, szóval Asust választom.

Még egyszer köszönöm mindenki segítségét! :)

2012. márc. 4. 14:52
 14/15 anonim ***** válasza:

semmiség :)

(aki ajánlotta az voltam )

2012. márc. 4. 17:32
 15/15 anonim ***** válasza:

Igazán nincs mit!

Örülök, hogy neked is ASUS lesz! :)

2012. márc. 4. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!