Melyik laptopot válasszam/választanátok?
Ez a 3 lenne az.
Nem tudok dönteni, hogy ár/érték arányban melyik érné meg a legjobban. Főleg játszásra használnám, mostani és a közeljövőben megjelenő játékokra.
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát! :)
Most a Toshiba és az Asus között vacillálok, még megkérdezek pár ismerősömet, hogy melyiket ajánlanák, illetve nézek teszteket a neten és majd abból eldöntöm ,hogy melyik legyen.
Nekem asus a monitorom vga alaplap webkamera(asztalin)
és a laptopom is
Legminőségibb márka és legjobb minden szempontból
még megis fizethető és ez sem utolsó
Szervízben nekem 1x a ventillátor csapágya kiment vga-n(elhasználódott) ahogy előttem mondták neten bejelentettem.
Bár nálam jobb volt kijött két ember és itt a házban helyben kicserélték újra teljesen ingyen jöttek ki.
Pontosak és precízek.
Legutóbb a laptopomnak volt 1 apróbb hibája kijöttek elvitték 3nap mulva jött postán becsomagolva ugy hogy az már nem igaz.
Doboz + ilyen fehér szivacs féleség(nem az a zörgös hane mvm puha cuccos nem tudom a nevét) abban volt 1 kis doboz(kemény) és azpn belül ilyen zacskóban volt a laptop(ilyen buborékos amivel a kis gyerekek szeretnek játwszani :DDD)
Köszönöm szépen a válaszod! Akit megkérdeztem, mind az Asust javasolták, itt gyakorin is ezt írtátok, tetszik a szervízháttere is, szóval Asust választom.
Még egyszer köszönöm mindenki segítségét! :)
semmiség :)
(aki ajánlotta az voltam )
Igazán nincs mit!
Örülök, hogy neked is ASUS lesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!