Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik laptopot válasszam/vála...

Melyik laptopot válasszam/választanátok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Ez a 3 lenne az.

Nem tudok dönteni, hogy ár/érték arányban melyik érné meg a legjobban. Főleg játszásra használnám, mostani és a közeljövőben megjelenő játékokra.

2012. márc. 2. 18:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
toshiba
2012. márc. 2. 18:41
 2/15 anonim ***** válasza:

Egyértelmű, hogy a Toshciba-t! :) Acer-ről számomra csak rossz tapasztalatok vannak, főleg szerviz téren.

Ahogy megvettem 3 hónapra rá elromlott és a szerviz azt mondta, hogy ami benne elromlott (ventillátor+még valami) az nem garanciális és 25ezerbe került volna megjavítani.

Na ilyenkor hívtam a fogyasztóvadelmet... :D

2012. márc. 2. 18:52
 3/15 lindmayer ***** válasza:
+1 a toshibának
2012. márc. 2. 18:52
 4/15 anonim ***** válasza:
Ha játékra kell, akkor a Toshiba.
2012. márc. 2. 19:11
 5/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Egyébként nanekem is a Toshiba tetszik a legjobb.

Ja a Toshibának a szervízhátteréről mit tudtok? Annyira nem ismerem ezt a márkát.

2012. márc. 2. 20:07
 6/15 anonim ***** válasza:
69%

ezt ajánlanám..:)

[link]

2012. márc. 2. 20:28
 7/15 lindmayer ***** válasza:

igen, asus az jobb

és ha a kisebb merevlemez miatt nem ezt választanád, akkor most mondom, hogy a merevlemez bővítése a legegyszerűbb dolog a laptopban is

2012. márc. 2. 20:55
 8/15 anonim ***** válasza:

jahh ha ASUS is játszik már akkor alapból azt! :)

ASUS garancia nagyon jó! háztól-házig, azaz: elromlot-neten bejelented-kijönnek-elviszik megcsinálni-visszahozzák és ez is ingyenes! :)

nekem is ASUS van :P

2012. márc. 2. 23:49
 9/15 laci9 ***** válasza:
59%
Én a Dell Inspiron N7110-at választanám. A 3 év garancia egy áldás a laptopoknál. Főleg, ha játszásra használnád, mostani és a közeljövőben megjelenő játékokra. Mindenképpen a Dell a jó választás.
2012. márc. 3. 12:20
 10/15 anonim ***** válasza:
Nos DELL-t, semmiképp sem ajánlanám. Barátomnak is az van és baromi gyorsan túlmelegszik. Ajánlották, hogy vegyen alá hűtést... Na hát... Egyetemre csak nem úgy fogja hordani... xD
2012. márc. 3. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!