Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Segítség mert nagyon zavar!...

Segítség mert nagyon zavar! Lehetséges?

Figyelt kérdés
Amikor beindítom a gépet és bootol elő jön hogy válasszak windows op rendszert pedig most frissítettem az XP-met vistára. Valahogy nem lehet beállítani hogy alapból a vsita induljon be??

2012. febr. 28. 19:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem formáztad le csak mellé telepiteted ezért látja mind kettőt.
2012. febr. 28. 20:14
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen. Nem lett leformázva és csak mellé telepítetted a Vistát... (Ha mellé telepíted a 7-et meg a 8 DP-t akkor 4 oprendszer közül választhatsz!! :DDDD) Viccet félretéve ha fordítva lenne (Vistáról XP-re) akkor használhatatlan lenne... De így mivel kronológiai sorrendben lett feltéve ezért csinált magának egy BOOT sorrendet... Formázd le és telepítsd mégegyszer a Vistát...
2012. febr. 28. 20:28
 3/10 waland ***** válasza:
számítógép/sajátgép (vistánál nem tudom melyik) ikon, jobb egérgomb tulajdonságok, ha van, indítás és helyreállítás menüpontban vedd ki a pipát a rendszerek mutatása elől. Ha nincs, akkor speciális beállítások, és ugyanígy mint elöbb.
2012. febr. 28. 20:41
 4/10 anonim ***** válasza:

itt :

[link]

2012. febr. 29. 04:32
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm remélem működni fog ;)
2012. febr. 29. 06:23
 6/10 anonim ***** válasza:
jobb ha leformazod es csak 1 op-rendszer legyen, es vista helyett tehetnel w7-et
2012. febr. 29. 09:59
 7/10 A kérdező kommentje:
beállítottam hogy az alap op rendszer a vista legyen de akkor is fel hozta a menüt és az xp telepítését és még csak ki sem tudok lépni belőle mert ha igen akkor rebootol és kezdi előről.Most xp van rajta de a boot menüben még csak a vista sincs ott!!
2012. febr. 29. 16:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Akor hivj egy számitógépszerelöt ha nemtudod felrakni a vistát más lehetöség nincs .Én is azt csinálom beviszem a boltba és ott felrakják 3500 ft ért még a nem eredetit is és van egy emberük háztol elviszi a gépet és másnap hozza ö is felrakja ha nem eredetim is csak az 8500 ért de ez van.
2012. ápr. 2. 21:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Számítógép szerelő oprendszer telepítéséhez... xDDDD Ez jó volt! :'DD Egyszerűen amikor telepíted az oprendszert akkor formázd le az összes meghajtót és akkor az a biztos... én is a Win7-et ajánlom!! :D
2012. ápr. 3. 18:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Mért ha valaki nemtudja felrakni az operációs rendszert hívni kell . Hülye !!
2012. ápr. 18. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!