Mindig van egy kis pötty a Taskbarban. Mindig más szinű és nagyon zavar, mi lehet ez?
Készíts egy képernyőfotót, mert ilyet még én nem láttam. (A print screen billentyűvel vágólapra tudod másolni a képernyő képét, amit aztán pl. a Paint-be be tudsz illeszteni (Szerkesztés > Beillesztés), majd lementve fel tudod tenni egy képmegosztóra ( www.kepfeltoltes.hu ), majd az ott kapott linket másold be ide.
Én vagy 100 számítógép képernyőjét láttam már, de egyiken sem volt kis színváltoztató pötty sehol, ezért az „Ezen mit nem lehet megmondani, nem lehet elképzelni”-re a válaszom: Tényleg nem tudom elképzelni. Látni kellene, akkor talán támad valami ötletünk.
Még arra gyanakszom, hogy esetleg maga a kijelző hibás. (Ha az előző vágólapra másolásos, paint-be másolásos dolgon nem látszik, akkor valószínű a fizikai képernyő (monitor) hibás.)
Esetleg nézd meg ezt az oldalt: [link]
Ha a tesztképeken is látszik – amelyeknek elméletileg el kell takarni a tálcát –, akkor a monitorral van gond. Ha nem, akkor legalább ezt a hibát kizártuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!