Pcguru22 kérdése:
Négymagositás után teszteltem a procit a prime 95-el! 2ora után lefagyott a gép!?
Figyelt kérdés
Volt egykis dolgomeért kimentem és mire bejöttem bekapcsolt a képernyökimélö!az egeret megmozgadtam vissza jött minden de az egér csak állt!Hibás a procim?
a primét tálcára raktam le szoval a fagyás után nemtudtam megnézni hogy irt e valamit!
2012. febr. 26. 11:36
1/4 A kérdező kommentje:
ja és egy perc után sötét képernyő és az egér mozgott!
2012. febr. 26. 11:44
2/4 anonim válasza:
Lehet
nem hibás a procid de az nem 4 magos ha 4 magosítottad és épp azért van letiltva a mag mert nem működik megfelelően
3/4 anonim válasza:
Hát ha két órát kibírt, én inkább azt gyanítom, hogy a gyengébb hűtés miatt krepált be, és nem azért, mert a feloldott mag csakugyan hibás, akkor kékhalált dobott volna a képedbe sokkal hamarabb.
4/4 A kérdező kommentje:
jah meglett a probléma!!!!Nem a proci hanem az alaplapi vga lehet a luda nvidia gforce 630a olyan hibaüzeneteket irkál ki a képernyö kimélö visszajötte után hogy nem reagált de helyreállt valami ilyesmit!az alaplapi vgat iselérhette a tdr hiba?????
2012. febr. 26. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!