A 2 monitor közül melyik való inkább játékra?
Figyelt kérdés
ASUS VE247H (24" Led LCD, 1080p max, 2ms, HDMI)
Dell U2312HM (23" IPS Led LCD, 1080p max, 5ms, DVI csak)
A kérdés többé kevésbé a 2ms válaszidő vs IPS technológia.
Köszi a segítséget előre is!
2012. febr. 26. 01:55
1/8 anonim válasza:
Mind a 2 jó , én a dell-t választanám.
2/8 anonim válasza:
Mivel az IPS a betekintési szöget javítja, játéknál viszont ez gondolom nem fontos szempont, így a jobb válaszidő+HDMI miatt én az ASUSt választanám
3/8 anonim válasza:
Nete miatt fps játékokon is lesz jonettel is 5 ms-es pinge.. a hdmi szerintem meg inkább hátrán ymint elöny .. DVI-D <--->HDMI kábellel a legjobb szerintem a monitort kötni .
4/8 anonim válasza:
Az IPS panelest. Sokkal jobb színhűség, az meg hogy "csak" DVI-s nem gond, képminőségben megegyezik a HDMI-vel.
5/8 anonim válasza:
minek neked LED? LCD-t sokkal olcsóbban kapsz, ugyan azzal a felbontással.. pl LG W2453TQ-PF
6/8 anonim válasza:
"minek neked LED? LCD-t sokkal olcsóbban kapsz"
Az LED is LCD.
7/8 A kérdező kommentje:
A led ha jól tudom csak egy réteg hátul ami világítást ad, szóval nekem nem kell "led" mert azt valószínűleg csak egy lámpának tudnám használni. Nem kell olcsóbb, de ha ilyen árban találsz jobbat akkor megnézem és megfontolom. Hart köszi a választ, neked van tapasztalatod mindkét típusról?
2012. febr. 26. 19:43
8/8 anonim válasza:
Ezzel a két típussal konkrétan nincs tapasztalatom, de ha úgy érted hogy volt már a kezem alatt e IPS, meg TN paneles monitor a válasz igen. HDMI/DVI-D csatát is vívattam magamnál.
Szóval tartom magam ahhoz hogy a dellt válaszd, a válaszidő túl sokat nem oszt nem szoroz, azt a keveset fel áldozhatod a jobb képminőség miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!