Mi a véleményetek erről a konfigurációról?
LAP: Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3
CPU: Intel Core i5-2550K 3.3GHz
RAM: Kingston 8GB DDR3 1866 MHz CL11
VGA: Asus ENGTX560 DCII TOP/2DI/1GD5 1GB DDR5
HDD: Hitachi 2000GB 7200rpm 64MB SATA3
SSD: Kingston 64GB SATA3 2.5"
ODD: LG GH22NS70
B+E: Genius TwinTouch 600
HÁZ: Thermaltake VM20001W2Z ARMOR A60
TÁP: Chieftec CFT-650-14CS 650W
MONITOR: Asus VE278Q
52% te mi a f@szról beszélsz? nagyon figyelmesen olvashattad az eddigi válaszokat...
egyébként honnan szedted azt a 6970-et?
Nos, sikerült egy százast is ráhúzni minden probléma nélkül.
400.000 Ft a maximum keret, ezen az áron monitorral ennyiért aki tud jobbat az megtehetné, hogy csinál egyet. :D
Amúgy annyira nem sürgős, májusig simán tudok várni. Akkor ezért a 400.000 Ft-ért mennyivel tudnék jobb teljesítményű gépet venni?
Ha igazak az nvidiáról szóló pletykák, akkor elvileg sokkal erősebbet. Bár valahogy nem tudom elképzelni, hogy az nvidia azt a hihetetlen teljesítményt megoldotta volna olyan olcsón, de kíváncsi vagyok :D
Ha nem igaz, akkor is jóval erősebbet, teljes generáció váltás történt most. Amúgy e hónapban jelennek meg az AMD 7800-as videókártyák (7850/7870) na azoknak a teljesítményére kíváncsi vagyok.
De nem tudom, ha jól tudom, április/májusban jönnek az új generációs intel procik, bár lehet, hogy akkor még nem fogják megérni az árukat. Amúgy szerintem vegyél egy szép képű monítort 50-60 ezerért, és a többit meg költsd majd gépre :D
Na megnéztem a konfigod, az egy sima 2600, nem K, úgyhogy neked nem kell hozzá a P67-es alaplap :D A többi elég komoly, bár én nem vennék SSD-t, csak egy egy terrás vinyót, a többit meg videókártyára költeném, bár az is igaz, hogy az SSD dob a legtöbbet a sebességen, de csak gyorsabban tölt, a játékok nem fognak jobban menni rajta :D
Amúgy ez egy elég tisztességes konfig, bár nekem a házban nem tetszik, hogy felsőtápas és nem alsótápas :D
Na, nem is számottevő a különbség az egy terrás és a két terrás vinyó, én azt a négy ezret akkor két terrásra költeném - tudom, hogy az előbb mást írtam, azt hittem még mindig van 10 ezer különbség. És ezen kívül a többit videókártyára költeném, aztán idővel, ha lenne pénzem, vennék SSD-t :D Mert a videókártya tényleg meghálálja a + 20-30 ezret, pl egy gtx 580-at vennék abból a pénzből, de választhatsz azért az árért egy 7950-et is, de az kicsit gyengébb, cserébe sokkal kevesebbet fogyaszt, de alig gyengébb tőle, és az előre mutató technológiája miatt később még jobb is lehet idővel, de nincs rá garancia. Teljesítmény/fogyasztás mutatója kiváló a 7950-nek. De pl BF3-ban a gtx 570 alatt marad, pedig erősebb annál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!