Véleményeket, információkat, tapasztalatokat kérnék, észrevételeket, fatális hibákat kérnék erről a Konfigurációról. Mit változtatnál?
Prosesszor: Intel i7 2600k
Alaplap: ASUS P8Z68-V LX
Memória: KINGSTON DDR 3 1333Mhz 2X4GB
Ház: Thermaltake VN40001W2N Commander MS-I
HDD: Western Digital 1 TB WD 64MB HDD 10EARS SATA2
SSD: Samsung SSD 470 64GB
Tápegység: FSP Aurum 600W Active PFC 80+ 12cm
Elsősorban informatikusok véleményét várom, illetve olyanokét aki az itt felsorolt elemek bármelyikét használja. Illetve azt, hogy mit lehet várni ettől az összeállítástól?
Mivel fent nem szerepel VGA így gondolom szükséged van az IGP-re szóval akkor oké a Z68-s lap. Ha nem lenne akkor még egy jó P67-s is.
Tápból olcsóbban is kapsz kielégítő minőségűt.
Háznak is valami Cooler Master-t nézz szerintem.
Rendben, a házzal mi a baj? Én azt néztem, hogy lehet rakni bele +3 ventilátort... - mért jobb a Cooler Master?
Illetve, ha azt mondom, hogy +2 HDD és egy VGA ehez a konfighoz, arra milyen tápot ajánlasz? Illetve, hogy számolod ki, hogy mekkora táp kell? :)
VGA lesz bele vagy csak az IGP-t akarod használni?
Az olcsóbb TT házakat azért nem szoktam ajánlani mivel saját belátásom szerint az anyag használat nem a legjobb.
Tápból azt mondanám elég egy Cooler Master GX450 vagy Chiftec CTG-500.
A max fogyasztás számítás általában úgy végzem hogy figyelembe veszem a gép max fogyasztását, táp hatás fokát és hogy maradjon tartalék stb.
Amúgy ha azt akarod(én ezt tenném) hogy többen is írjanak kommentet akkor írj egy új kérdést milyen ez a konfig címen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!