Mi baja van a pendrive-omnak? (lennt)
Az unokatestvérem rátett egy filmet a gépéről a pendrive-omra, de közben lefagyott a gépe, és megzakitotta filmet, miközben tette át.
Aztán haza hoztam megakartam nézni a filmet, ki is irta hogy ck egy része található, ekkor eldöntöttem, hogy igy nem kell, és letöröltem, vagyis akartam. Az irta ki hogy mivel egy darabja van meg, most el fog veszni ez az adat, gondoltam az jó, mert ugyis leakartam törölni. Miközben bennt volz a gépben a pendrive-om állandóan lassult, le akart fagyni, és miután "letörölte" kivettem a gépből, majd viszatettem, és megint rajta volt, egyszerűen nem lehet kitörölni+olyankor állandóan lassú. A legrosszabb hogy nem lehet rá filmet tenni, azt irja ki nem elég a filmnek a paramétere...De még egy darab képet sem, vagy zenét.. Virusos lehetett, vagy mi a baja? Hogy lehet megjavitani?
Bocsi, hogy hosszu lett, de leirtam részletesebben, mert én nem tudom elképzelni mi lehet a baja, sgitsetek léci!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!