Ez a notebook elfogadható játékok tekintetében?
Tudom, hogy nem erős konfiguráció, a grafikus vezértlő pedig, középkategóriának számít manapság. Alapvetően nem játék gép lenne, de keveset, esténék játszogatnék vele hébe hóba.. :)
Ha jól sejtem Mass Effekt, Witcher GTA IV. féle játékok nem futnának rajta, de egy FIFA 12 re SIMS 3- ra Call of Dutykra stb elég lehet?
Köszönöm szépen!
Processzor
Intel Core i3 2330M, 2.2 GHz, 3MB-os gyorsítótár, Turbo, HyperThreading
Kijelző
15,6”-es, 1366 x 768 pixel maximális felbontás, Acer CineCrystal LED háttérvilágítás, TFT LCD, 16:9-es képarány
Memória (RAM)
3 GB DDR3 RAM
4 GB, 1333 MHz-es DDR3 RAM
500 GB SATA
Grafikus vezérlő
Intel® HD Graphics 3000, 128 MB a főmemóriával megosztott memóriával, támogatja a Microsoft® DirectX® 10.1-et
Optikai meghajtó
DVD, 8x SuperMulti dupla layer drive
ha van pénzed, akkor ezt nyugodtan megveheted: [link]
játékok terén is szépen helytáll
Köszönöm szépen a válaszokat, igen én is éreztem hogy ez a HD G 3000 nagyon gyengus ma már.. De nekem ez a max keret 130-140 ezernél nincs több.
Utolsó nagyon tetszett a tipped, és még árban is vállalhatónak tűnik. Azzal a géppel már futatthatóak az új játékok is ? + ilyen Mass Effect, Witcher kategória is?
Az nagyon jó lenne, de ha azokat nem is, de a call of duty fifa12 játékokat szépen viszi annak is örülnék!
nem pontosan ez a laptoppal, de a konfiguráció megegyezeik ennél a tesztnél: [link]
talán már játékra is jó:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!