Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A fiam születésnapjára vennék...

A fiam születésnapjára vennék egy gépet, mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Erről lenne szó: [link]

Ha valami nem jó, nem illeszkedne akkor javítsatok ki, sajnos nem értek már a mai gépekhez annyira.

2012. febr. 24. 09:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Az a deszka nem jó ide, az Intel processzorokhoz való, mi pedig AMD gépet építünk, elvileg. :)
2012. febr. 24. 10:58
 12/20 anonim ***** válasza:
Én ijen alaplapot használok tavaj óta és nagyon megvagyok vele elégedve!!! A 2011 es játékokat viszi probléma nélkül a bios-t,driver-eket is az MSI frisiti elég rendszeresen és még sok extra dolgot is tud!Nemtudom mért kell mindjárt lehurogni!?Miért mer nem kerül 30.000ft be??? De megjegyzem a tőbbi anyalap sem tud ennél sokal tőbbet!
2012. febr. 24. 11:38
 13/20 A kérdező kommentje:

Bocsánat, az tényleg Intel.

Az utolsó kommentelő szerint meg jó az az alaplap...

Akkor mi legyen?

2012. febr. 24. 11:48
 14/20 anonim ***** válasza:
Leírtam, hogy miért nem jó. Mármint amit elsőnek nézett a kérdező. Nincs vele baj, de manapság senkinek nem szoktunk hagyományos kondenzátoros alaplapot ajánlani, mert vannak szilárdtest kondenzátoros alaplapok is, amik sokkal jobbak ilyen tekintetben. De eltekintve a kondenzátoroktól még mindig ott van a SATA csatlakozók elhelyezkedése is, ami gondokat vethet fel 2 slotos videókártya esetében. Amúgy pedig kis méretű, olcsó gépbe nagyon jó alaplap, az egyik legjobb olcsó választás, ez így igaz. De ha már minden másból jobbat választott a kérdező, hát deszkából is egy fokkal jobbat ajánlottam.
2012. febr. 24. 11:48
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Már megbocsás ha az enyémbe nem az van akor pap vagyok!Én is konyitok egy kicsit az elektronikához!!! De ahogy a tisztelt kérdező gondolja! (DE szerintem péz pazarlás és főlősleges a drágább)
2012. febr. 24. 11:57
 16/20 anonim ***** válasza:

Én az nem értem, miért kell ennyire személyes kérdésnek tekinteni. :)

Először is senki nem szólt egy árva szót sem a Te gépedről, másodszor pedig gondoltam, talán nem árt mindkét lehetőséget bemutatni a kérdezőnek. Az, hogy szerinted nem éri meg egy dolog. Mások szerint pedig talán megéri. Ez is egy dolog. A kérdező majd eldöntheti. :P

2012. febr. 24. 12:28
 17/20 anonim ***** válasza:
Nemszeméjes kérdésnek van tekintve (HANEM TAPASZTALAT)! És nemértem mért kell valakit ojan dolgokra rábeszélni amire nincs is lehet szüksége!
2012. febr. 24. 13:26
 18/20 A kérdező kommentje:
Tiszteletre méltó hogy mindenki a saját véleménye szerint akar nekem a legjobbat választani, de muszáj itt veszekedni?
2012. febr. 24. 13:32
 19/20 anonim ***** válasza:

Ezzel jobban járnál ha játékra kell, és a házban is van led meg lehet is bele rakni, ablakos is minden játék megy rajta szal:);):

[link]

2012. febr. 24. 13:57
 20/20 anonim ***** válasza:
63%

"Én ijen alaplapot használok tavaj óta és nagyon megvagyok vele elégedve!!! A 2011 es játékokat viszi probléma nélkül"

Köszönjük ennyi elég is volt, rég halottam ekkora baromságot!-.-

Az meg hogy pont a GYK ezen részlegének egyik legjobbjával veszel össze is így érvelsz:"Már megbocsás ha az enyémbe nem az van akor pap vagyok!Én is konyitok egy kicsit az elektronikához!!!"

Szerintem sok mindent elárul! Azt meg hogy a kérdezőnek mire van igénye nem tudjuk, de majd megmondja.

Na kérdező bocs az offért!

Az utolsó gépe jó lett, az 1 gigás HD6870 veri a 2 gigás HD6850-et, a CTG-500 kábelei meg baromi hosszúak.

Az ASUS M5A78L se egy nagy dolog(de nem is drága), de bővíthetőség szempontjából jobban vizsgázik, és ezzel a lappal ha szerencséd van feloldhatod a 2 magot a 960T-ben amik működnek is, de mint írtam ez szerencse kérdése. Am viszont játékra nem kell 6 mag, szóval ezt most még lehetne hanyagolni.

2012. febr. 24. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!