A fiam születésnapjára vennék egy gépet, mit gondoltok róla?
Erről lenne szó: [link]
Ha valami nem jó, nem illeszkedne akkor javítsatok ki, sajnos nem értek már a mai gépekhez annyira.
Bocsánat, az tényleg Intel.
Az utolsó kommentelő szerint meg jó az az alaplap...
Akkor mi legyen?
Én az nem értem, miért kell ennyire személyes kérdésnek tekinteni. :)
Először is senki nem szólt egy árva szót sem a Te gépedről, másodszor pedig gondoltam, talán nem árt mindkét lehetőséget bemutatni a kérdezőnek. Az, hogy szerinted nem éri meg egy dolog. Mások szerint pedig talán megéri. Ez is egy dolog. A kérdező majd eldöntheti. :P
Ezzel jobban járnál ha játékra kell, és a házban is van led meg lehet is bele rakni, ablakos is minden játék megy rajta szal:);):
"Én ijen alaplapot használok tavaj óta és nagyon megvagyok vele elégedve!!! A 2011 es játékokat viszi probléma nélkül"
Köszönjük ennyi elég is volt, rég halottam ekkora baromságot!-.-
Az meg hogy pont a GYK ezen részlegének egyik legjobbjával veszel össze is így érvelsz:"Már megbocsás ha az enyémbe nem az van akor pap vagyok!Én is konyitok egy kicsit az elektronikához!!!"
Szerintem sok mindent elárul! Azt meg hogy a kérdezőnek mire van igénye nem tudjuk, de majd megmondja.
Na kérdező bocs az offért!
Az utolsó gépe jó lett, az 1 gigás HD6870 veri a 2 gigás HD6850-et, a CTG-500 kábelei meg baromi hosszúak.
Az ASUS M5A78L se egy nagy dolog(de nem is drága), de bővíthetőség szempontjából jobban vizsgázik, és ezzel a lappal ha szerencséd van feloldhatod a 2 magot a 960T-ben amik működnek is, de mint írtam ez szerencse kérdése. Am viszont játékra nem kell 6 mag, szóval ezt most még lehetne hanyagolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!