Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Erre van megoldás? HARDVERES...

Erre van megoldás? HARDVERES vagy SZOFTVERES úton? Bármi érdekel.

Figyelt kérdés
Átmeneti szektorhibás, KATT: [link]
2012. febr. 23. 17:34
1 2 3
 11/21 zsomkovacs ***** válasza:
Álljunk meg... Egy üres lemez mi a fenét lassít?... Ha jól értem, nem ezen van a Windows. Akkor meg nem lassítja. A 10 perces betöltés elég jellemzően a régen-telepített-Windows tünetegyüttes szokása... Vagy vírus. Ha a HDD regenerator nem talált hibát, akkor lehet, hogy nincs is. Próbáld újrarakni a Windowst.
2012. márc. 5. 07:30
 12/21 anonim ***** válasza:

Biztos hogy nem ettől lassú a gép. Ennyi hiba még bőven bele fér, azt a winyó okosan lekezeli és kész, olyan mintha nem is lenne.

Talán újra kéne telepíteni a windows-t

2012. márc. 5. 09:50
 13/21 anonim ***** válasza:

Pár gyenge szektor nem a világ.

Hogy ez egy másfél éves HDD-n jött ki? Látszik, hogy WD.

Eressz rá egy teljes törlést (pl. DBAN) annak rendbe kell tennie. Ha ugyanis írás történik egy gyenge szektorra, akkor

a: vagy sikerül írni, ezesetben visszakerül a szektor a használhatók közé

b: vagy nem sikerül írni, ilyenkor tartalék területről húz be egy szektort és a gyenge szektort hibásnak jelöli (= nem használja többet).

2012. márc. 5. 10:09
 14/21 anonim ***** válasza:
A lényeg hogy mikor a gép hibás szektort lel, megjelöli, és többet nem használja. Valami hatalmas és nagyon kemény aprólékos progit eressz rá, az remélhetőleg megleli. És igaz, üres lemez nem lassít. Telepíteni csak akkor kell ha vírus van és csúnyán rongált, de a lassulás oka az is lehet hogy valami hülyeségek indulnak együtt a Windowssal. Szedd le a Your Uninstaller. Abban van auto indulás elemző, meg lemeztisztító. A hibás szektorokat ha a progik nem látják, akkor a win már megjelölte és félre tette őket...
2012. márc. 5. 10:38
 15/21 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy friss Windowsnál csinálja. Rejtély az egyszer tuti.
2012. márc. 6. 20:14
 16/21 A kérdező kommentje:

Jelenleg ki is vettem egy időre aztán pár napja megnéztem és mér adja a kattogó hangokat :(

Talán ahol vettem tudnak majd vele valamit (így gari nélkül is) kezdeni ha a WD-vel megegyeznek, ha nem akkor meg gőzöm sincs.

2012. márc. 6. 20:16
 17/21 anonim ***** válasza:

402 nap másfél alatt azért az szép...

Le se kapcsoltad szerencsétlen gépet? xD

Nekem 2 éve van egy samsungom és 100 órát futott még csak.

2012. márc. 10. 12:05
 18/21 A kérdező kommentje:
Passz, másfél év alatt ennyit ment.
2012. márc. 11. 02:39
 19/21 anonim ***** válasza:

Start menü >> Futtatás >>( a futtatás mezőbe írd be) msconfig

itt keresgélj hogy éppen mi fut a gépeden és mi indul a gép bekapcsolásával automatikusan.

ha van olyan ami nem kell akkor azt kapcsold ki és ne futtasd.

Remélem segített.

2012. márc. 20. 14:26
 20/21 A kérdező kommentje:

Ez érdes kevés a témához, de azért kössz.

Megmarad, mint kuka.

2012. márc. 21. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!