Ferden nyomtat a nyomtato, mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Probaltam direkt ferden berakni a papirt, hogy kiegyenesitse, de mar az se mukodik. Minnkeppen szerviz vagy meg tudom csinalni en is? Elore is koszi, es bocs az ekezetek miatt!2012. febr. 22. 11:42
1/4 anonim válasza:
A papírt nem gyűri be, csak ferde a nyomat? Tudnál esetleg egy mintát scannelni vagy lefotózni?
2/4 A kérdező kommentje:
Az most nehéz lenne, de nem gyűri be. Egyszerűen el van ferdülve a szöveg. Tehat a margo nem parhuzamos a lap szelevel
2012. febr. 22. 14:23
3/4 anonim válasza:
Lézer vagy tintasugaras?
Egyébként a görgők lehet kopottak és nem egyenletesen húzzák a papírt.
4/4 A kérdező kommentje:
szerintem tintasugaras, de nem értek hozzá. HP photosmart, színes, nincs két éven, nem sokat használtam
2012. febr. 22. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!