Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az Asrock jó alaplapot gyárt?

Az Asrock jó alaplapot gyárt?

Figyelt kérdés

Úgy értem megbízható minőségű? Nem a tízezres kategóriára gondolok, hanem a 25-30e-s kategóriára.Elég jól felszereltek az árukhoz képest. Itt van két link, ilyenekre gondolok: [link]

[link]

Még nem döntöttem el, hogy Intel vagy AMD ezért a két link. Tapasztalatok?

2012. febr. 21. 18:36
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Igazad van Hart! Szerintem is az ilyen emberek menjenek a pics@ba! Az ilyen degenerált barmok miatt hal ki mindíg egy fórum. Hart neked, és tárdaidnak köszönöm a válaszokat!
2012. febr. 23. 22:36
 22/24 pcguru22 ***** válasza:

Ja és kit gondolsz a te tudásod hol van az enyémhez képest?

Na és még én tanuljak meg irni!

Kérdező:Te meg menny any..ba süljön szét az összes alaplapod amit a szaros gépedbe raksz!!!!!!

2012. febr. 24. 19:31
 23/24 anonim ***** válasza:

Sajnálom egy betűt félre írtam, de gondlom ez nem akkora nagy bűn. Amúgy látom legalább a üzenet eljutott az agyadig, de még most is csak fröcsögsz.

Amúgy meg húzz a fenébe, ettől nem leszel nagyobb...-.-

2012. febr. 24. 19:59
 24/24 anonim ***** válasza:

Amúgy tedd ki a neved, látni szeretném hogy te mennyire adsz itt hasznos válaszokat, hol vagy a "táplálék láncba".

Őszinte leszek ezek után túl sokat nem várok tőled!

2012. febr. 24. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!