Az Asrock jó alaplapot gyárt?
Úgy értem megbízható minőségű? Nem a tízezres kategóriára gondolok, hanem a 25-30e-s kategóriára.Elég jól felszereltek az árukhoz képest. Itt van két link, ilyenekre gondolok: [link]
Még nem döntöttem el, hogy Intel vagy AMD ezért a két link. Tapasztalatok?
Am Sebastian tudod mi a vicces?
Az hogy ennyi ésszel hogy a billentyűzetet is valószínűleg félig nyalogatja, ő olt minket :D
Ja bocsi, ez nem vita, csak idióta gyerek tesi az agyát, de hogy valami értelmeset írna...a viták ennél hosszabbak, és tömkelegben egy rakat szak szót tartalmaznak.
Amúgy igen a 970 extreme 4 az árán szerintem a legjobb AM3+-os lap, kivéve ha tuninghoz veszed, ha komolyabban tuningolsz, én egy ASUS-t néznék.
Na ez hülyén jött ki.
A lényeg hogy az árban ez a legjobb felszereltségű AM3+ os alaplap, minden jóval ebben az árban, csak komolyabb tuningra egy "stabilabb" deszkát néznék, de azt már nem ASrock fronton.
Lehet vele, de nagyobb tuningnál én néznék egy jobb táp ellátásút ezt akartam mondani.
Az MSI is jó lapokat gyárt, a gigát viszont nem venném.
Először is a nincs UEFI, szar az USB3 vezérlőjük(ez van néhány ASRockon is, de a 970 extreme 4-en már jó van) és a supportjuk gyalázat.
Na ide figyelj. Először is tanulj meg írni, másodszor egy kis jó modor se ártana. Ha élőben tetveztél volna le, szó szerint beléd vertem volna...
Amúgy kinek hiszed magad?
Ja és kit gondolsz a te tudásod hol van az enyémhez képest?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!