Intel hd graphics? Játékoknál hogy szuperál?
Figyelt kérdés
2012. febr. 19. 20:57
1/11 anonim válasza:
Leírhatatlan, hogy mennyire szarul.
3/11 anonim válasza:
Milyen tipusú?
Pár régebbi játék lowon elmegy intel hd 3000-on:
25-30 fps a folyamatos kép
PL.
Mass Effect 3: lowon 31 fps
Skyrim: low: 18 Fps
Battlefield 3: low: 7 fps
Deus Ex HR: low: 42 Fps
Crysis 2:low:30 fps
COD MW2: low: 58 fps
GTA 4: low: 1 fps
Far cry 2: low: 62 fps
5/11 anonim válasza:
Elég szarul az új játékoknál, mint az összes többi integrált VGA.
Régebbi játékok elmennek vele, pl. Portalt maxon viszi, meg régi GTA-k, de már egy cod mw3 (ami ráadásul nem is valami nagy szám grafikailag) minimumon akadozik durvább részeknél.
6/11 A kérdező kommentje:
azt nemtom mien tipus, mert egyik laptophoz se volt odairva. -_- mert lapi vásárlás előtt vagyok.
2012. febr. 20. 06:18
7/11 anonim válasza:
Ha újat veszel akkor hd 3000 lesz benne. De én várnék pár hónapot. Nem sokára jön az ivy bridge, azon hd 4000 lesz, ami kb kétszer erősebb mint a hd 3000.
9/11 Csa1999 válasza:
Teljesen jó szerintem ac revelution jól megy rajta cod MW 3 normálon jólmegy rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!