Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi annak a programnak a neve,...

Mi annak a programnak a neve, ami a játékoknál a sarkokba megjeleníti az fps-t és a hőmérsékletet meg ilyeneket egyszerre?

Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 13:56
 1/5 Aarpok válasza:

Helló!

MSI Afterburner vagy Rivatuner.Mindkét porgram képes kijelezni az fps-t ill. a hőmérsékletet.

2012. febr. 4. 17:57
 2/5 A kérdező kommentje:
És melyiket ajánlod inkább...?
2012. febr. 5. 08:54
 3/5 Aarpok válasza:
Szerintem a MSI afterburner - el egyszerűbb dolgod lesz.
2012. febr. 5. 17:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Letöltöttem csak enm tudom hogyan kell beállítani :S
2012. febr. 5. 17:13
 5/5 Aarpok válasza:
Elinditod a progit.2 ablakot fogsz látni.Ahol látod a kártyád típusát,órajeleket,memóriát stb.. ott alul lesz egy settings nevü gomb.Azt megnyomod és kattints a Monitoring részre.Ott lesz ilyen hogy: Active hardware monitoring grahps.Ott lesznek a nevek elött nyilak azokra 1 katt,hogy aktiv legyen.Utánna lejjebb találod a Show in On-Screen Display elötte lévő négyzetbe pipa és kész.A proginak futnia kell tehát tedd le a tálcára és inditsd el a játékot és elvileg ki kell irnia az adatokat.
2012. febr. 5. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!