Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tapasztaltatok már olyat,...

Tapasztaltatok már olyat, hogy a PC alvó állapotból magától felébred?

Figyelt kérdés

Mert én már többször is. A nappalimban, leginkább médialejátszásra van egy számítógép és már többször előfordult, hogy alvó állapotba helyezés után egyszer csak magától bekapcsol! Mitől lehet ez? (Egyébként azért szoktam alvó állapotba tenni, nem kikapcsolni, mert így is leáll minden, csak éppen megjegyzi, hogy hol tartott az adott film vagy zene, vagy mit böngésztem éppen.) A felébresztés egyébként valamelyik egérgomb megnyomására történik, nem az egér mozdítására, egyszerűen nem értem, hogy mitől kapcsol be magától!

Köszi előre is!

2012. febr. 19. 07:19
 1/5 P.O.C. ***** válasza:
Tilts le a BIOS -ban, hogy a PCI eszközök, hálózati kártya vagy a modem felébresztheti a számítógépet.
2012. febr. 19. 07:23
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Talán rosszat álmodik. :)
2012. febr. 19. 08:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Az optikai egerek szoktak ilyet csinálni.

Próbáld meg úgy, hogy lehúzod róla.

G.

2012. febr. 19. 08:59
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, a BIOS beállítást kipróbálnám. Tudsz segíteni, hogy ASUS M5A88-V EVO alaplap esetén körülbelül hogy találom meg ezt az opciót, milyen név alatt van?

Az egeret nem szívesen húzgálnám le róla, mert hátul, nehéz helyen kellene turkálni állandóan, ami jelentősen rontaná a komfortérzetemet, úgyhogy remélem nem ez a baja.

Köszönöm!

2012. febr. 19. 17:26
 5/5 Kiskobra válasza:
Az enyémnek ez volt a baja: [link]
2013. márc. 18. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!