ATI VTX3D VX6750 512MBD5-H PCIE, egy ilyen videókártyához szükséges valami? (pl. processzor. )?
Figyelt kérdés
2012. febr. 18. 21:36
31/48 A kérdező kommentje:
Mindig is szerettem nézni,a barca-real-osok közti csatát!:D
2012. febr. 18. 22:24
32/48 anonim válasza:
Hát igen, a nagy riválísok. Bár énse nézek focit igen ritkán real mecseket meg magyar válogatott meccset :D
33/48 A kérdező kommentje:
Ám megmondanátok miért annyira rossz a Zito500w,nekem meg van már 3 hónapja és jól bírja,de amúgy egy két hónap múlva veszek egy újat,addig még kitartana a Zito?
2012. febr. 18. 22:27
34/48 anonim válasza:
Addig talán.
focira: én se vok már akkora nagy barca fan mint régen. beleuntam a fociba. mostanában csak a realos osztálytáraimat idegesítem vele. :D magyar focinál meg fradista voltam :DD
35/48 anonim válasza:
tárgyra vissza: én most lecserélném a tápot, nem kockáztatnék.
36/48 anonim válasza:
Ezek a noname tápok nem rendelkeznek a kellő védelmekkel, a leadott feszültségeik gyakran veszélyes másra nézve, hamar halnak, és rossz hatás fok miatt elég sokat elfűtenek.
No meg névleges teljesítményükhöz mérve nevetségesen keveset adnak le 12 voltos ágon.
37/48 A kérdező kommentje:
FSP HEXA 400W egy ilyen jó lenne?
2012. febr. 18. 22:36
39/48 A kérdező kommentje:
Ám max olyan játékokat nyomnák mint a San Andreas,megvenném a tápot,videókártyát és elvinné simán?
2012. febr. 18. 22:41
40/48 A kérdező kommentje:
?????
2012. febr. 18. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!