Mikor érdemes megvenni a 4 magos processzort, nekem nem szükséges? (leírásban)
Az írásodból azt veszem ki valamit félre értettél. Attól hogy egy program nem tud mit kezdeni a 4 maggal az azért még ugyanúgy megy vele.
Amúgy igen az új játékok miatt már érdemesebb lehet 4 magban gondolkozni.
Amúgy mennyit szánsz CPU-ra?
Csak a CPU-ra 130? Az Bazisok... Core i7 2700K is "csak" 80-90, és tud HT-t is.
Milyen alaplapod van? Most milyen procid van?
130-t csak egy CPU-ra?
Am mikor szoktok már le erről a HT csodálatról?
A HT közel se felel meg fizikai magnak és a működése is több dologtól függ és nem annyira fényes mint elvben!
Másfélszer? -.-
Az ne zavarjon hogy szoftveres támogatottság nélkül nem megy(néha van olyan eset ha valami nem is támogatja akkor lassulást okozhat) és optimális esetben 20% körül hoz. Szóval nem rossza a Ht én nem mondom, de közel se olyan mint az sokan hiszik!
nem bocsi félreértettem, sőt még el is írtam! Bocsi
Tehát az egész gépre szánnék 150-et! De az a maximum ár, tehát inkább 140 közelében
Bocsi mégegyszer de engem igazából csak a proci érdekelne és az hogy amit kinéztem (AMD Phenom II X4 965 vagy 955) az megfelelő lenne a használatra. Konfig már megvan csak ehhez a "magos dologhoz" nem nagyon értek még!
"Milyen procid van 50%-os "mester"?"
Nem megbántásból, de én itt eleget bizonyítottam hogy egy ilyen "gyerek" ne kérdő jelezze meg hozzá értésemet.
Amúgy i5 2500K, de ettől független hogy most ez van, ismerem a HT működését veled ellentétben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!