AMD FX-4100 3.6GHz box vagy AMD Phenom II X4 960T Black Edition 3. 0GHz box?
itt tényleg mindenki olyan okos! :)
nem tudom hogy az illető akar e a GTA 4el játszani! de mint tudjátok "már aki" a mostani GTA-k a több magos procit jobban szeretik! miért? azt nem tudom!
de azt igen hogy ha 2maggal többet veszel és lehet hogy csak 3-4 ezer forint többlet költséggel akkor legalább 10 esetleg 20fps-el többet is kapsz játékok terén!
"PC Guru Teszt"-nél olvastam! :)
az informatika tanárom is mondta hogy az i7 és az AMD szinte ugyan azt a teljesítményt adják! :)
Szóval szerintem 6magos processzor hoz jutni 30-45 ezer forintért! nagyon jó! én mindenképpen a 6magost ajánlanám!
Hat ma mar az arfekvesek mellett nem baj ha ott a plusz 2 mag
De meg mindig sulyosak ezek a kommentek xD
Pc guru teszt
Mint valami hardverbiblia..
Neha irnak olyanokat mintha a tesztelot eppen a kiskegyed szerkesztosegebol hivtak volna helyettesiteni
A tanar aki szerint az i7-eseket utoleri valaha az amd teljesitmenyben az egy felresiklitt eletu lelkinyomorek lehet akinek a diplomaosztojan kellett volna ratekerni a beleit a nyakara h megovjak a diakokat a hulyesegeitol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!