Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » AMD FX-4100 3.6GHz box vagy...

AMD FX-4100 3.6GHz box vagy AMD Phenom II X4 960T Black Edition 3. 0GHz box?

Figyelt kérdés
Es miert?
2012. febr. 17. 19:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
a bátyám most vett egy AMD FX-6100-AT és nagyon meg van vele elégedve a battlefield 3mat full hd-n viszi ati radeon hd 6850el de azt mondja hogy nagyon jo proci és hogy a fx széria meg fizethető és jo
2012. márc. 15. 22:04
 12/14 anonim ***** válasza:

itt tényleg mindenki olyan okos! :)

nem tudom hogy az illető akar e a GTA 4el játszani! de mint tudjátok "már aki" a mostani GTA-k a több magos procit jobban szeretik! miért? azt nem tudom!

de azt igen hogy ha 2maggal többet veszel és lehet hogy csak 3-4 ezer forint többlet költséggel akkor legalább 10 esetleg 20fps-el többet is kapsz játékok terén!

"PC Guru Teszt"-nél olvastam! :)

az informatika tanárom is mondta hogy az i7 és az AMD szinte ugyan azt a teljesítményt adják! :)

Szóval szerintem 6magos processzor hoz jutni 30-45 ezer forintért! nagyon jó! én mindenképpen a 6magost ajánlanám!

2013. dec. 4. 22:34
 13/14 anonim ***** válasza:
elnézést! 30-35-öt akartam írni! :)
2013. dec. 4. 22:35
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

Hat ma mar az arfekvesek mellett nem baj ha ott a plusz 2 mag

De meg mindig sulyosak ezek a kommentek xD

Pc guru teszt

Mint valami hardverbiblia..

Neha irnak olyanokat mintha a tesztelot eppen a kiskegyed szerkesztosegebol hivtak volna helyettesiteni

A tanar aki szerint az i7-eseket utoleri valaha az amd teljesitmenyben az egy felresiklitt eletu lelkinyomorek lehet akinek a diplomaosztojan kellett volna ratekerni a beleit a nyakara h megovjak a diakokat a hulyesegeitol

2013. dec. 6. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!