AMD Phenom ii x4 960T milyen alaplap lenne jó?
Figyelt kérdés
Ez a konfiguráció passzolna?
Proci
Táp
Ram(8gb)
Az alaplappal vagyok bajban. Ezt a kettőt néztem.Melyik lenne jobb a +2 mag feloldásához?
vagy
2012. febr. 15. 21:42
1/2 anonim válasza:
Proci jó.
Táp: CTG400W
RAM: 1333MHz elég
Lap: 970 Extreme
2/2 Szoli válasza:
A proci jó, magfeloldásra nagyon jó, (gyerekjáték vele) az asrock alaplap - ez tapasztalat-ram-ból 1333 elég. Az általad választott táp elég erős. Ha feloldod a magokat akkor sem biztos, hogy kell ilyen erős. Egy Chieftec CTG-400 vagy 450 szerintem is elegendő. Tuningolás esetén érdemes max. átgondolni az erősebb tápot egyébként plusz 5 rongy az ablakon. A magfeloldás után a procid ventije lehet h. hangos lesz és a hűtésével gondok lesznek, bár ezt nyilván sejted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!