Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mért nyal mindenki Hart-nak?

Mért nyal mindenki Hart-nak?

Figyelt kérdés
Van egy kérdés, jön 8 válasz, és a kérdező annyit mond a végére hogy köszönöm Hart a nemtudom milyen választ, közbe a többiek is jó válaszokat szoktak adni, persze ez nem mindig van így.
2012. febr. 16. 11:13
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
76%

Hart-nak tényleg vannak nyaló emberei. De a stilusa az szörnyűű!!! nagyon bunko modortalan és mindent leszol, fikáz! És valóban ha nem az ő konfigja akkor már le is szólja. max pici kivétellel. h jó azért az lap maradhat. A táp pedig fontos én tudom de nagyon oda van érte szerintem is.

Szóval lehet h ért hozzá de vannak hibái az biztos.

2012. márc. 3. 13:24
 32/34 anonim ***** válasza:
45%
Hart már nem egy konfigot állított itt össze, szóval nem kell piszkálni! Én is ugyanúgy odateszem magam és kiállok az igazamért! Múltkor is valami csávó váltig állította, hogy egy H61-es lapban simán lehet húzni az i5 2500K-t mi meg megmondtuk neki, hogy nem lehet! Ha egyszer nincs igaza akkor meg kell neki mondani! A táp meg az egész gépben talán a legfontosabb! Azon áll minden (vagy bukik) én nekem is az első kérdésem az szokott lenni, hogy "A táp milyen?"...
2012. márc. 3. 14:17
 33/34 anonim ***** válasza:
24%

Ez igen ez korrekt válasz volt elöttem!!!!

Az ilyent szeretem amikor nyugodt hangon korrekt módra meg van írva a tény!!

2012. márc. 3. 14:19
 34/34 anonim ***** válasza:
25%

Szóval az eddigi megállapítás az hogy modortalan, fikázó kocsog vagyok. Jól állok :) Amúgy egy dologban nagyot tévedtél: "ha nem az ő konfigja akkor már le is szólja"

Ha van benne az én belátásom szerint hiba azt javítom, de ez nem így van folyamatosan. Pl. Alex1111 és Sylar7 konfigjai nagyon jók szoktak lenni, azokra többnyire "áldásom" adom!

Épp miattuk főként én már nem is állítok össze konfigokat ide, inkább csak hozzá szólok valamit. Sajna Sylar barátomat régen nem láttam. Amúgy állítanak még itt össze jó konfigokat, de ilyen téren úgy éreztem muszáj őket megemlíteni. Egyéb téren is szoktam egyet érteni másokkal, de van olyan tér is ahol félre értenek. Ott van pl a GS600-as Corsair táp. Jó minőségű rendbe van, de az tény hogy az árán vannak jobb vételek, és ha ezt leírom egy GS600 ajánlás után sokan fikázásnak veszik. Szóval ez egy példa volt, persze vannak a komplett idióták akikkel nem lehet bírni.

Szóval nem akarok én rosszat, sőt...

Am még szerencse hogy nem mindenki gondol seggarcnak :)

ui: Az ilyet pl imádom: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__2..

Ilyenkor azt várnám hogy meg indokolja, hogy legyen mit "helyre tennem", de egyesek ennyire se képesek.

2012. márc. 3. 16:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!