Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mért nyal mindenki Hart-nak?

Mért nyal mindenki Hart-nak?

Figyelt kérdés
Van egy kérdés, jön 8 válasz, és a kérdező annyit mond a végére hogy köszönöm Hart a nemtudom milyen választ, közbe a többiek is jó válaszokat szoktak adni, persze ez nem mindig van így.
2012. febr. 16. 11:13
1 2 3 4
 1/34 nrrolli ***** válasza:
92%
Azért mert CSAJ :)
2012. febr. 16. 11:17
 2/34 anonim ***** válasza:
68%
Hu vártam már egy ilyen kérdést:D Am sztem nem nyalnak neki csak egyszerüen ha látják az emberek h vki sok kérdésre válaszol, és egyikre sem mond hülyeséget, akk jobban megbízik benne mint a többiekben. De sztem van aki nem az övére, hanem csak más véleményére kiváncsi (Alex pl. vagy Sylar) attól függ kiben bízik meg.
2012. febr. 16. 11:44
 3/34 anonim ***** válasza:
58%

Hart válaszaival többségében nincsen bajom csak a modorával.

Lefikáz olyan dolgokat amiről nem tudhat csak feltételezi.

Rengeteget OFfol vitatkozik a válaszadókkal ahelyett hogy érdemben a kérdésre válaszolna.Ami nem az ő forrásaiból származik(hardver)az biztos xar megbízhatatlan.Röviden:Megbízható de nem jó fej.

2012. febr. 16. 12:29
 4/34 anonim ***** válasza:
56%
Talán azért, mert ért hozzá? És látják az emberek, hogy kiben lehet bízni? Vagy csak szimplán válaszol és nem mondd hülyeséget... A modorával sincs baj, csak gyorsan fel tudja húzni magát a segg hülyéken! És nem azért, de Te ugyanis tudom ki vagy ( http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__2.. ) egyáltalán nem értesz hozzá... Mindig csak vitatkozol, Hart pedig nem egy embernek segített már ezen az oldalon!
2012. febr. 16. 13:04
 5/34 anonim ***** válasza:
45%
És az ilyen idiótáktól veszítünk el majd egy szakembert, mint ő... mert ha így folytatjátok akkor el fog menni!
2012. febr. 16. 13:06
 6/34 anonim ***** válasza:
33%
"És az ilyen idiótáktól, mint Te, veszítünk el majd egy szakembert, mint ő..." Ezt akartam írni!
2012. febr. 16. 13:06
 7/34 anonim ***** válasza:
57%
Mielőtt sértegetsz ,és véled tudni hogy ki vagyok,tájékozódj.A szakmát egy komodorral kezdtem a novotrade kiadónál fordítottam azokat a könyveket amiből a számítástechnika indult magyar nyelven.Őskövületek de a mai alapja.A belinkelt hozzászólást nem találtad el de rámutattál hogy tényleg tápmániás.Ez a hibája Hartnak is mint neked hogy nem a témához szol hozzá hanem a válaszadókat fikázza.Amikor ténylegesen válaszol azzal nincs semmi gondom.Minden válaszadó a tudásának megfelelően válaszol,nem kötelező önzetlenül teszi,nem hiszem hogy bárki is elmenne a véleménykülönbségek miatt.Az illetlen szavakról meg csak annyit hogy mindenki magát minősíti vele.
2012. febr. 16. 14:01
 8/34 anonim ***** válasza:
21%
Nem neked mondtam, de ne is zavarjon... -.-"
2012. febr. 16. 14:28
 9/34 nrrolli ***** válasza:
42%

Kedves kérdező én nem szégyellem kiírni a nevem te ezt most miért nem teszed?

vagy már segített neked Hart ?!

Meg itt vannak a turbópistikés kérdések

hogy 100 000 Ft bol rakjunk össze egy GAMER gépet

jön a válsz hogy ennyiből csak ennyi fussa

de ha 30 000 Ft al többet ráköltenél akkor ez lenne vagy rakjál bele kisebb winyot

És jön a kérdezőtől a komment hogy mert hát egy másik helyen azt meg ezt mondták ...

És nem egy esetben Hart pontossan alátudta támasztani hogy ,,az a valami miért nem jó hiába a legújabb

Bár még egyetlen egyszer sem tapasztaltam azt hogy valaki össze rakott volna egy gépet amit mi ajánlottunk és azt mondta volna hogy

huu öcsém ez ku király vagy hogy ez béna

Hart nagyon jol tudja hogy mikor mit ajánl sőt azt is tudja hogy melyik gyártónak mi az erőssége

Hu most jól benyaltam neki :D

2012. febr. 16. 14:47
 10/34 anonim ***** válasza:
35%

Hogy tisztázzak néhány dolgot:

Nem, nem vagyok csaj :)

A modoromat aláírom, tényleg nem vagyok egy úriember.

Azt is aláírom hogy szoktam vitázni, bár amióta egy-két egyén nem "zaklat", azóta csak ritkán.

Amúgy igen, szoktam emberekbe kötni, de ezt többnyire azért teszem mivel tényleges baromságot ír vagy van benne némi baromság. Amit mondasz oké, vélemény szabadság van, főleg a mostani internetes névtelenség korában, de attól még egy-két hsz mellett nem lehet elmenni, ergo a kérdezőt vezeti ezzel félre, és az neki pénzbe kerül. Szóval van annak oka, de aláírom ez tényleg úgy van ahogy mondod.

Am(elnézést am/amúgy mániás vagyok sajnos) ezekre választ kaphatok:

"Ami nem az ő forrásaiból származik(hardver)az biztos xar megbízhatatlan" Szerintem ha más ajánl valamit nem szólom csak úgy le, ha nincs ellen érvem, szóval ez szerintem nem igaz, bár lehet van példád rá, nem emlékszem minden hsz-emre.

"de rámutattál hogy tényleg tápmániás"

Miért lennék tápmániás?

2012. febr. 16. 15:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!