Mért nyal mindenki Hart-nak?
Hart válaszaival többségében nincsen bajom csak a modorával.
Lefikáz olyan dolgokat amiről nem tudhat csak feltételezi.
Rengeteget OFfol vitatkozik a válaszadókkal ahelyett hogy érdemben a kérdésre válaszolna.Ami nem az ő forrásaiból származik(hardver)az biztos xar megbízhatatlan.Röviden:Megbízható de nem jó fej.
Kedves kérdező én nem szégyellem kiírni a nevem te ezt most miért nem teszed?
vagy már segített neked Hart ?!
Meg itt vannak a turbópistikés kérdések
hogy 100 000 Ft bol rakjunk össze egy GAMER gépet
jön a válsz hogy ennyiből csak ennyi fussa
de ha 30 000 Ft al többet ráköltenél akkor ez lenne vagy rakjál bele kisebb winyot
És jön a kérdezőtől a komment hogy mert hát egy másik helyen azt meg ezt mondták ...
És nem egy esetben Hart pontossan alátudta támasztani hogy ,,az a valami miért nem jó hiába a legújabb
Bár még egyetlen egyszer sem tapasztaltam azt hogy valaki össze rakott volna egy gépet amit mi ajánlottunk és azt mondta volna hogy
huu öcsém ez ku király vagy hogy ez béna
Hart nagyon jol tudja hogy mikor mit ajánl sőt azt is tudja hogy melyik gyártónak mi az erőssége
Hu most jól benyaltam neki :D
Hogy tisztázzak néhány dolgot:
Nem, nem vagyok csaj :)
A modoromat aláírom, tényleg nem vagyok egy úriember.
Azt is aláírom hogy szoktam vitázni, bár amióta egy-két egyén nem "zaklat", azóta csak ritkán.
Amúgy igen, szoktam emberekbe kötni, de ezt többnyire azért teszem mivel tényleges baromságot ír vagy van benne némi baromság. Amit mondasz oké, vélemény szabadság van, főleg a mostani internetes névtelenség korában, de attól még egy-két hsz mellett nem lehet elmenni, ergo a kérdezőt vezeti ezzel félre, és az neki pénzbe kerül. Szóval van annak oka, de aláírom ez tényleg úgy van ahogy mondod.
Am(elnézést am/amúgy mániás vagyok sajnos) ezekre választ kaphatok:
"Ami nem az ő forrásaiból származik(hardver)az biztos xar megbízhatatlan" Szerintem ha más ajánl valamit nem szólom csak úgy le, ha nincs ellen érvem, szóval ez szerintem nem igaz, bár lehet van példád rá, nem emlékszem minden hsz-emre.
"de rámutattál hogy tényleg tápmániás"
Miért lennék tápmániás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!