Sok a változás a CPU hőmérsékletében?
Figyelt kérdés
Van egy AMD Phenom 960t X4 em. Unlockoltam 6 magra. Igy lett eblőle 6 magos proci. Semmit nem piszkáltam a bios-ban, minden maradt ugyanolyan, vagyis a gyári CPU 3 ghz-je. Gyári hűtő van rajta, és a kérdés az , hogy van e különbség melegedés szemponjából a 2 mag különbségnek? Ja meg, hogy teljesítményben van különbség ha csak a magos száma a különbség, és semmi más nem lett átálítva?2012. febr. 15. 13:14
1/1 anonim válasza:
Nyilván való hogy van de a 6-magos procihoz is ugyan azt a hűtőt kapod tehát bírni fogja
Viszont a Phenom-nak nagyon sz@r a gyáti hűtése legalább a ventillátort érdemes lenne rajta kicserélni
A Foxconn hűtők elég jók ha az van rajta akkor tökéletes rá
Régebben azt csináltam hogy az Athlon ventijét szereltem rá és kb 20 fokkal hidegebb volt a proci
de ha a későbbiekben szeretnéd húzni érdemesebb rá venni másik hűtőt
Én Scythe Catana III-mat vettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!