A monitoromon van egy karc hogyan lehetne eltávolitani?
Figyelt kérdés
A monitorom közepén van egy kb 5 cm-széles karcolás nem olyan feltünö de engem kicsit zavar... szeretném tudn i hogy hogyan lehet ezeket eltüntetni.. kiknél érdemes érdeklődni stb... meg még egy kéréds.. egy panel csere mennyibe kerülne?2012. febr. 15. 06:35
1/5 anonim válasza:
Egy darabka filc,arra kevés fogkrém és dörzsölöd.Nekem sikerült.
2/5 A kérdező kommentje:
Ne haragudj de én szeretném szakembereknél megcsináltatni.. :D nem akarom még jobban elrontani.. garancia egyébként van még rá de szerintem ilyesmivel nem fognak foglalkozni mivel sajnos az én hibámbol került rá... de egy panel csere mennyibe fájna? és hol érdeklődjek ez ügyben? samsungnál? vagy ahol vásároltam? ( 1 honapos a monitor samsung)
2012. febr. 15. 07:03
3/5 anonim válasza:
hát a panel cseréből szerintem majdnem új monitort veszel. mi a monitorod típusa?
4/5 Pj0tr válasza:
Ha szakembernél akarod megcsináltatni, akkor miért itt kérdezed? -.-"
Egyébként ha egy ollóval körbevágod akkor el tudod távolítani a karcos részt.
5/5 anonim válasza:
A fogkrémes 'trükk' régóta használt és elfogadott módszer az ilyenek eltüntetésére, biztosan nem hallottál még róla, de azért nem hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!