Ez mitől lehetett?
Amikor játszok valami játékkal, néha pár texten megjelennek ilyen zöld, lila és kék színű négyzetek, néha mintha lefagy a játék mert mintha ilyen fekete "lapok" állnának ki a falból.
Megnéztem a gépem, kicsit megmozgattam a cuccokat benne, minden ment a 20. percig, aztán megint elkezdődött.
Lehet az az oka hogy néha hozzáér a lábam a gép alaplap felőli oldalához? Nem erősen, épp hogy csak megmozgatja.
Köszi! Nem értek olyan nagyon a gépekhez, pláne ahhoz hogy melyik lenne jó hozzá.
Lehetne csinálni 30-40ezer forintból egy táp-vga-gpu összeállítást?
Vagy inkább egy gép kéne már? Azt kb. 120000 forintból ha meg lehet oldani (Ha nettó 120 az is jó) De nem kéne BF3 meg MW3, elég ha egy TF2 elfutna rajta értelmesen
Akkor a táp amit linkeltem jó lesz ahhoz még veszel egy PCI-e radeon hd 5550 et és menni fog rajta minden ami kell nem igen kell új gép csak ezt kell fejleszteni jobban jársz egyelőre.
De ha írsz egy full konfigot akkor megtudom mondani mi kell ahhoz, hogy ezek menjenek.
Alaplap: Asus P5B (Green)
CPU: Intel Pentium D
VGA: nVidia G(ány)eForce 8500GT
RAM: 3 GB
VGA:RadeonHD5550
TÁP:cieftec520W
más nem kell.
És az akkor mennyi lenne?
[Mármint a táp a VGA és egy GPU?]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!