Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez mitől lehetett?

Ez mitől lehetett?

Figyelt kérdés

Amikor játszok valami játékkal, néha pár texten megjelennek ilyen zöld, lila és kék színű négyzetek, néha mintha lefagy a játék mert mintha ilyen fekete "lapok" állnának ki a falból.

Megnéztem a gépem, kicsit megmozgattam a cuccokat benne, minden ment a 20. percig, aztán megint elkezdődött.

Lehet az az oka hogy néha hozzáér a lábam a gép alaplap felőli oldalához? Nem erősen, épp hogy csak megmozgatja.

2012. febr. 13. 16:33
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Talán kezd tönkremenni a videókártya.
2012. febr. 13. 16:48
 2/28 A kérdező kommentje:
A krva életbe.
2012. febr. 13. 16:50
 3/28 anonim ***** válasza:

Abba ez memória hibára utal nincs tuningolva a kártya?

Ha van vedd lejeb akkor megjavul de lehet rossz driver is nekem már csinált az is ilyet. Egyébként az nem gond, hogy a lábad hozzá ér akkor lenne nagyobb gond ha nem lenne földelés de ez már OFF.

2012. febr. 13. 17:46
 4/28 A kérdező kommentje:

Semmi tuning, egy "öreg" kártyáról van szó AMINEK KÉNE FUTTATNI NEM KICSI GRAFIKÁN! De így is minimumon futtatom...

A lábamat úgy értettem hogy mintha megrúgnám DE nem rúgom, csak néha hozzáér. Azért kérdezem hogy az alaplap amikor "megrezeg" az nem gond-e?

2012. febr. 13. 19:12
 5/28 anonim ***** válasza:

általában nem én évekig használtam úgy ha lafagyott még picit meg is rúgtam és még ma is működik így majdnem 10 év együtlét után egyszer sem volt szervizben. Össz visz a kodegány tápomat cseréltem jobbra meg kapott 4Gb ramot ennyi.

Sajnos amíg csak 256 mega ram volt benne elég sokszor lefagyott. Képesek voltak egy terra vinyó mellé 256 mb ramot adni XD.

Tehát semmi baja nem lesz a földelés hiányát meg arra mondtam, hogy szépen megtud csipkedni ha nincs sajnos nálam nincs........

Ha öreg a kártya azt sajnos cserélni kell nincs más megoldás a memória vagy a gpu halálán van.

De megjegyzem még a kondenzátor kiöregedés is szóba jöhet de ha nagyon öreg akkor nem éri meg vele foglalkozni cserélni kell.

2012. febr. 14. 15:52
 6/28 A kérdező kommentje:

CODEGEN TÁPOM VAAAAAAAAAAAAN Sálálálálálálálálálálálá

Amúgy Asus P5B

GeForce 8500GT

3 GB RAM

Intel Pentium D

2012. febr. 14. 16:19
 7/28 anonim ***** válasza:
És a pocimelegedéssel hogy állsz? esetleg nincs tele a hűtőbordád szösszel?még ez is okozhatja.
2012. febr. 16. 11:46
 8/28 A kérdező kommentje:
Tyű, ezt jó hogy mondod. Szerintem elég poros, de ez hogyan tudja lassítani a gépet? Ez "csak" por
2012. febr. 16. 13:19
 9/28 anonim ***** válasza:
A proci ha túlmelegszik nem ketyeg.Tudtad hogy a proceszorok füsttel működnek? ha kijön belőle már nem működik.
2012. febr. 16. 14:08
 10/28 anonim ***** válasza:
Nem fizikálisan gondoltam (por)hanem ha a venti nem tudja lefújni a hűtőbordáról a meleget a procid felmelegszik és lassul ha túlhűtöd gyorsúl lásd extrém példa [link]
2012. febr. 16. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!