S. O. S. Mi a baja a gépemnek?
Sziasztok!
A másik gépet ma kora délután még használtam. Kinyitottam a gépházat és láttam, hogy Sapphire HD3850-es VGÁmon lévő Accelero S1 Rev. 2 hűtésnek a ram hűtő bordái leestek a nagy passzív hűtőre (elengedett a ragacs). Gondoltam visszateszem szépen őket a helyükre. Meg is lett vissza rögzítettem a kártyára a hűtőt. Vissza raktam az AGP-s portba. Adtam neki tápot, mert ugye kell neki és csatlakoztattam a VGA kábellel. Beindítottam...nem ad képet...nézem, véletlenül csak a félig volt bedugva a AGP slotba...kikapcsoltam a gépet gyorsan és megigazítottam. Majd indítom megint a Windows indításánál (win7 32bit) kék halált ad azzal a felirattal, hogy vegyem fel a kapcsolatot a rendszergazdával...Még egyszer indítom az alaplap hosszan sípolt.
Utána szétszedtem az összes kábelt és újradugdostam.
Az óta már képet se ad a gépem. Pedig minden jól van csatlakoztatva már 101x megnéztem.
Segítség! Köszönöm előre is!
Üdv.
FSP Blue Strom 400W :)
Nem mehetett tönkre a videokari mert rosszul csatlakoztattam?
Nem mozog egy kábel se. :(
Megpróbálom másik gépbe a VGÁt meg amit te írtál, hogy integrálton.
De mitől lett baja? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!