Mit csináljak hogy működjön a bluetooth-om?
A HP 635-ös laptopomba bele van építve a bluetooth.
Eddig még ment de amikor utoljára akartam használni nem ment. Rámentem az eszközkezelőre és a bluetooth-nál egy sárga háromszögben egy fekete felkiáltójel volt. Rámentem és azt írta ki, hogy A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Kód: 43).
Nem tudom mennyit számít, de a neve Generic Bluethoot Adapter.
Kélek segítsetek, előre is köszönöm! :)
általában az eszköz működését irányító egyik illesztőprogram arról értesítette az operációs rendszert, hogy az eszköz hibásan működik. ezt jelenti legalábbis 43-as hibakód :)
Probáld letörölni majd ujrainditáskor win telepitse drivert.nevét amit leirtál ez csak beépitett,és gyártó nevet nem tudni igy hiába is keresnénk,hát bizzuk winre :)
Akkor ott a rendszervisszaállitás arra időpontra,amikor még jól müködött..illetve talán driver frissités keresése,ami eszembe jutott még :)
Yuki
Próbáld ki 1 másik számítógépen.
Ha ott sem jó akkor tudhatod hogy az adapter tojt be :)
várom a fejleményeket
üdv
Nekem is HP 635 van és nekem sem működik a Bluetooth.
Ugyanaz a hiba
A jelenség detto:
"A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Kód: 43)"
Hosszas civakodás után, mivel a win szerint az illesztőprogram naprakész, telepítettem a hp.hu-ról még korábban letöltött "Atheros Bluetooth Driver SP52168"-at
Legalább visszajött az ikon :)
Mellesleg a "Kellékek/ Bluetooth file transfer wizard" elindítása után viszont már tudok küldeni és fogadni fájlokat.
Mivel jelenleg a HP hivatalos oldala nem nyílik meg (?), innen is letölthető:
A fájl mérete 306MB
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!