Ha veszek egy 960T-t, akkor az mindenképpen 6 magosítható?
szerencse kell mindenképpen, én múlt héten vettem egy 960t-t és fuckyea 6 magos :D de ha 6 magos kell, akkor ne 960t-t vegyél, ha normális 6 magost. azaz ne érjen csalódás.
btw: 1 hibás mag is lehet benne, szóval 5 magossá is oldható, nem csak 6. (ha érted, miről beszélek)
A lap minden bizonnyal ez lessz
ASRock 970 E3
A gyártó weboldalán írja hogy ezzel lehet
De viszont mások azt mondják hogy nem túl jó márka az ASRock
Vagy akkor vegyek 1 egyszerű 955-öt ?
4 mag meddig elég ?
ASRock-ot vehetsz, már nincs baj vele.
960T is jó választás, mindenképp 6 magosítható, ha van hozzá alaplap, de ahhoz már szerencse kell hogy a magok működjenek is.
"Asrock-ot ne vegyél szerintem se.Sokan panaszkodnak rá.Ha lap akkor Asus vagy esetleg még a giga de ott meg a bios frissitésekel vannak elmaradva."
Kik? Igaz gyári hiba náluk is, van de a MOSTANI lapok(na ma régi vackok), teljesen megbízhatóak.
Am elárulom hogy a giga messze nem csak a BIOS frissítéssel van elmaradva!
Amúgy kérdező amit néztél azon az USB3 vezérlő Etron, tehát nem biztos hogy működni fog. Ha belefér vedd a 970 extreme 4-et!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!