Mennyire hangos a Phenom II X4 960T processzor?
Figyelt kérdés
2012. febr. 10. 20:49
1/10 anonim válasza:
Teljesen néma, mint minden processzor. Nincs benne mozgó alkatrész, ami hangot adna ki.
2/10 anonim válasza:
Nem értem a kérdést... Nem inkább a hűtőjére vagy kíváncsi?? Mert maga a CPU hangtalan... :D
3/10 A kérdező kommentje:
ja de a hűtőre gondoltam, bocs:D
2012. febr. 10. 20:51
4/10 anonim válasza:
Akkor meg olyan hangos, amilyen hűtőt raksz rá.
5/10 anonim válasza:
Ilyen kaliberű processzorokra azért már illik venni egy rendes hűtőt (pl. Arctic Freezert).
6/10 anonim válasza:
Cool 'n' Quiet üzemmódban teljesen halk, már a gyári hűtők is egész jó teljesítményt tudnak mutatni, nagyobb terhelés alatt sem hangosabb mint mondjuk egy átlag VGA-hűtő.
7/10 A kérdező kommentje:
tehát játék közben sincs porszívó hangja?:)
2012. febr. 10. 20:59
8/10 A kérdező kommentje:
elég hozzá egy msi 760gm ps23 alaplap?
2012. febr. 10. 21:00
9/10 anonim válasza:
Ja, tudom már, hogy ki vagy. Nyugodtan rakd össze a gyári hűtővel és azzal az alaplappal. Nem fog elolvadni, és a szomszédot se fogja felébreszteni éjjel.
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!