Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Meddig lesz elég a játékokra...

Meddig lesz elég a játékokra egy ilyen VGA?

Figyelt kérdés

Ilyet akarok venni a már meglévő konfigba... Előbb a fontos alkatrészeket vettem meg és most jöhet a VGA:

Sapphire HD6970 2GB

Remélem elég erős...

Amik már megvannak:

INTEL Core i5 2500K

8GB RAM

FSP 600W

P67 ASRock

500GB HDD

2012. febr. 10. 08:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
23%

hm...

+100 Hart nak

2012. febr. 10. 21:10
 12/21 anonim ***** válasza:
34%

"Ad1: Benchmark eredményre mióta adunk?

Ad2: Nézd már meg az ottani toplistát, hogy mennyire messze van a valóságtól!"

Légyszíves ezt cáfold már meg!

Elárulom hogy Benchmark EREDMÉNY ALAPJÁN SOHA nem ítélünk!

Amúgy meg a "híres" oldalad szerint a GTX580 jobb mint a HD7970/HD6990/GTX590 stb...Azért kérlek szépen, ezt te is tudod hogy nem így van, de ha elhiszed felőlem, de legalább ne tömd más agyát ezzel!

2012. febr. 10. 22:33
 13/21 anonim ***** válasza:
34%

Am képzeld el ha különböző konfigokon kb ugyanazt méri több neves teszt oldal is akkor az már releváns!

Részemről itt a vita végé(betegen nem jó vitázni), zsörtölődni lehet, lepontozni is, nem érdekel!

Am tévedsz, nem az én hitelemet vonod kétségbe, inkább csak névtelenül ugrálsz!

Amúgy ajánlom figyelmedbe a PH! fórumát, ott is meg kérdezheted/felvázolhatod amit itt kíváncsi lennék mit mondanának. Ja és PH! fórumának a hitelességét végképp nem vonhatod kétségbe, bár ki tudja...

2012. febr. 10. 22:41
 14/21 Panda Péter ***** válasza:

a benchmark eredményeket el lehet felejteni, mert

1: a benchmarkban lehet csalni (driver optimalizálás)

2: a benchmarkban használt algoritmusok sokszor nem tükrözik jól a valós játékok erőforrásigényeit

3: a bencmarkokban nyújtott teljesítmény erősen függhet az adott architektúrától, és a driverek állapotától

4: nem a benchmarkkal játszol. ergo hiába van tízcsillió pontod a háromtrémárkban, ha a valóságban nem teljesít jól a kártya.

kérdező: ha már (feleslegesen) ilyen sok pénzt akarsz pumpálni a gép-projektbe, szerintem is várd meg a HD7800-asokat, a DX11.1 és a GCN architektúra miatt sokkal jövőbiztosabb kártya.

2012. febr. 10. 22:50
 15/21 A kérdező kommentje:
És azok mikor jönnek?
2012. febr. 11. 11:43
 16/21 anonim ***** válasza:

Na végre, még akadnak tisztességes rendes emberek ezen az oldalon, nem csak olyanok akik a goromba modorukkal minősítik a honlapot.

"De ez ne jogosítson fel téged arra, hogy indoklás, részletezés, forrásidézés nélkül hülyézel le másokat!"

Minden elismerésem a 74%-ban hasznos válaszokat adónak és teljesen egyetértek a gondolatmenetével.

2012. febr. 11. 11:48
 17/21 anonim ***** válasza:

E hónap végén jönnek!

"Minden elismerésem a 74%-ban hasznos válaszokat adónak és teljesen egyetértek a gondolatmenetével."

Amúgy kezdesz kicsit idegesítő lenni!

Direkt ellentmondasz nekünk(nekem és Pandának) mert a múltba volt egy kis sérelmed? Amúgy elárulom hogy hiába nincs kint a neved, tudom ki vagy kedves!

Amúgy őszintén tegyétek szívetekre a kezeteket, és úgy mondjátok hogy azon az oldalon helyes eredmények vannak! Itt speciel célzok arra hogy teljesítményben a GTX580 jobb mint a GTX590/HD6990 vagy épp a HD7970, és ráadásul a HD7950 ezek szerint a HD6870 szintje! Na azért ne vicceljünk már!

2012. febr. 11. 12:00
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

Ne haragudj, de nem mondok ellen nekem meg Pandának, viszont elég fárasztó, hogy olyan hivatalos oldalakat kérdőjeleztek meg ahol hozzáértő szakemberek (és tudják a dolgukat) végzik a teszteket.

Ezeken az oldalakon hivatalos teszteket olvashatsz, és nem pékek vagy cukrászok végzik a teszteket.

Különben ha jól megfigyeled a tesztek többségében általában más más eredmény szokott előfordulni, ettől még az oldal hivatalos. Ha egy kicsit is értenél hozzá, akkor tudnád, hogy két azonos típusú (pl:HD6850 és HD6850), de más márkájú VGA (pl:MSI és Sapphire)közt is van különbség. Véleményem szerint butaság bármelyik hivatalos tesztoldalt leminősíteni, olyan személynek aki(akik) hallomásból ítélkeznek. Vajuk be őszintén, egyesek divatból, mások laikus hozzá nem értésből, vagy pillanatnyi szimpátiából minősítenek le hivatalos oldalakat. Nem rosszindulatból vagy kötözködésből írom, hanem így gondolom.

2012. febr. 11. 13:19
 19/21 anonim ***** válasza:
89%

Jól van, ezentúl akkor benchmark eredmények alapján ítéljük meg a VGA-kat! Szóval ennek fényében senki ne vegyen HD7950-et, ott a HD6870 hozza azt a teljesítményt?! Tudom kicsit rossz példa az eltérő architektúra miatt, de nagyjából érzékeltet dolgokat! Szóval az inkább a fárasztó hogy olyan dolog alapján ítéltek ami közel se fedi a valóságot! Részemről a vitának vége, nem kell több fejfájás!

Kérdező te meg várj a HD78xx-re!

2012. febr. 11. 13:26
 20/21 anonim ***** válasza:

"hogy olyan hivatalos oldalakat kérdőjeleztek meg ahol hozzáértő szakemberek (és tudják a dolgukat) végzik a teszteket."

Csak jelezném neked hogy a videobenchmark messze van a hivatalos oldaltól. Amúgy meg a Techpowerup mi a fene?

"olyan személynek aki(akik) hallomásból ítélkeznek."

Most kire célzol? Na jó, tudom hogy Hartra meg Pandára, de ők hallomásból ítélnek? Miért is? Szerintem elég bizonyíték áll a hátuk mögött, az meg külön röhej hogy benchmark eredmény alapján ítéltek VGA-kat meg,Panda szépen leírta miért is!

"Vajuk be őszintén, egyesek divatból, mások laikus hozzá nem értésből, vagy pillanatnyi szimpátiából minősítenek le hivatalos oldalakat."

Na ez tetszett! Ha már "laikus hozzá nem értés" az épp nem nálad van?

A vicc az egészben, hogy Panda Péter, meg Hart is

eleget bizonyított, és segített itt is, de ilyen magas szintű benchmark eredményekkel vannak megkérdő jelezve.

Az meg hogy te úgy gondlom ki nem szarja le? Attól még nem lesz igaz!

"nem pékek vagy cukrászok végzik a teszteket"

Légyszíves fejtsd ki, hogy kikre érteted ezt!

Kérdező azt meg én is csak ajánlom hogy várd meg a HD7850/70-et!

Üdvözlettel RoxoR!

2012. febr. 11. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!