Meddig lesz elég a játékokra egy ilyen VGA?
Ilyet akarok venni a már meglévő konfigba... Előbb a fontos alkatrészeket vettem meg és most jöhet a VGA:
Sapphire HD6970 2GB
Remélem elég erős...
Amik már megvannak:
INTEL Core i5 2500K
8GB RAM
FSP 600W
P67 ASRock
500GB HDD
A 6970 helyett simán megelégednék egy 6950-el is, majdnem harmadával olcsóbb, teljesítményben pedig nem sok a különbség, kevesebb, mint 3%.
Viszont nagyobb merevlemezt vennék, mindenképpen.
Egyébként meg sokáig jól fog szolgálni a gép, de minek kellett bele 600-as táp?
Árban ha belefér én Msi Lighting 6970 et ajánlom
persze gondolom az a sapphiretöl vagy 20 al drágáb (112ezer ipon on pl. szóval ha meg erre is rátehetnél vehetnél 7950 et is:p)
de amugy jó lesz az a sapphire 6970 ahogy irták
Már megvanak neki azok
viszont árban nemtudom menyi a sapphire de gondolom legjob vétel olyan árban 90ezer? kb?
"pedig nem sok a különbség, kevesebb, mint 3%."
3%? Mi lenne ha nem írnál ilyen baromságot?
Kérdező várj a HD78xx-ra ha lehet!
Kedves Hart! Stílusod téged minősít, a számok meg engem igazolnak.
A 6970 esetében 1563 mérés átlaga 3130 pontot hozott a www.videobenchmark.net szerint.
A 6950 esetében 2894 mérés átlaga 3049 pontot hozott a www.videobenchmark.net szerint.
(3049/3130)*100=97,41 - a matematika szabályai szerint. Kevesebb, mint 3%.
Kíváncsian várom a te, hasonló nagy mintán alapuló számaidat. Az enyémeket lehet ellenőrizni a linkeken.
Jó minősítsen, de legalább élet képes példával mondanál ellent!
Amúgy engem mi igazol? Kb az összes teszt a HD6950/HD6970-ről.
ott van techpowerup/guru 3D/ PH! stb...szóval a te "számaid"
valós felhasználásban messze nem igazak.
Na most esett le,(el kaptam valami nyavalyát és kb padlóra küldött, már kínomba fekszek a gép előtt) hogy meg in nézzem azt a linket.
Ad1: Benchmark eredményre mióta adunk?
Ad2: Nézd már meg az ottani toplistát, hogy mennyire messze van a valóságtól!
A techpowerup/guru 3D/ PH összerak egy konfigot, azon méricskélnek, futtatnak ezt azt, aztán a végén írnak valami mérsékelten objektívet.
Az általam linkelt oldalon pedig többezren végrehajtják ugyanazt a mérést változó körülmények között. A te géped soha nem lesz _pont_ olyan, mint amin az általad favorizált oldalak tesztelnek. A változó körülmények miatt az eredményeket valóban lehet fenntartással kezelni, de amikor többezres sokaság eredményét látod, akkor az jó eséllyel közelíti a kártya valós felhasználhatóságát.
De ha neked jobban fekszik, hogy egy-egy konfigon végrehajtott tesztek eredménye alapján ítélj és ossz észt oda, ahova nem jutott, ám legyen! De ez ne jogosítson fel téged arra, hogy indoklás, részletezés, forrásidézés nélkül hülyézel le másokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!